Početna Vijesti Sport Prihvaćene ostavke predsjednika, direktora i Upravnog odbora Cibone

Prihvaćene ostavke predsjednika, direktora i Upravnog odbora Cibone

572
0

Autor:
Hina /Online-Zagreb.hr

Cibona (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Skupština Košarkaškog kluba Cibona prihvatila je ostavke predsjednika Vlatka Previšića i cijelog Upravnog odbora kluba, te je Gradu ustupila svoje poslovne prostore, saznaje se sa za javnost zatvorene sjednice Skupštine Cibone.

Ostavke predsjednika Vlatko Previšić, direktora Mihovila Nakića i članova Upravnog odbora Cibone bio je uvjet gradonačelnika Milana Bandića, koji je najavio da će samo u tom slučaju Grad Zagreb pomoći Ciboni, koja je u velikoj financijskoj krizi te joj zbog dugova prijeti čak i gašenje.

Prema najavama, situacija u Ciboni i rješenja za spas kluba naći će se na dnevnom redu sjednice Gradske skupštine u ponedjeljak. Izborna Skupština kluba na kojoj će biti izabran novi predsjednik i novo vodstvo bit će sazvana dokraja godine.

Cibona je u srijedu u Francuskoj od Choleta doživjela i deveti poraz, te je jedini klub u Euroligi koji ove sezone nema niti jednu pobjedu. U NLB ligi Cibona zauzima tek 11. mjesto s pet pobjeda i šest poraza.