Početna ZG vodič Trgovine, usluge Predbilježbe za školske knjige i popusti u V.B.Z.-u

Predbilježbe za školske knjige i popusti u V.B.Z.-u

1850
0

djeca u školi, ilustracijaNastava tek što je završila, a već treba razmišljati o tome kako kupiti knjige za sljedeću školsku godinu. Nije li to malo pretjerano upitao bi se netko nevičan roditeljskim nastojanjima da što bezbolnije opskrbe svog školarca. Oni iskusniji znaju da nije, već sada će krenuti u potragu kako ne bi propustili povoljne prilike.

Jedna takva stigla je od nakladnika V.B.Z. koji je započeo s predbilježbama za školske udžbenike i k tome još dodao 10 posto popusta za školski pribor te 20 posto popusta na mape za likovni odgoj u svome izdanju.

On-line predbilježbe

Predbilježbe za udžbenike trajat će do kraja srpnja. Plaćati se može i karticama do šest obroka. Kažu, u ponudi imaju do sada najveći izbor udžbenika i školskog pribora. Jesu li u pravu možete provjeriti u njihovim knjižarama gdje će vam rado dati i dodatne informacije. Ali, ako vam je sve jasno i poznato preko on-line narudžbe sve možete obaviti i puno brže.

Za on-line predbilježbu akontacija je 100 kuna i neće biti vraćena u slučaju da se predomislite i odustanete od kupnje. Sadržaj kompleta obveznih udžbenika i dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu također možete vidjeti na stranici V.B.Z.. Kako najavljuju, rok isporuke je 5. rujna. Dakle, nema stajanja u redovima, nepotrebne nervoze i a vrijeme koje biste potrošili na odlazak u knjižaru po knjiga možete iskoristiti za nešto drugo.