Početna Događanja Predavanje „Reci čega se bojiš i ostvari se“

Predavanje „Reci čega se bojiš i ostvari se“

403
0

„Život je čudesan i  kontinuirano pred nas stavlja prilike. Možda bi neki rekli da stavlja probleme, no i problemi su prilike kojima treba naći rješenje. Prestati se boriti sa životom i iščitati njegove naoko skrivene poruke možemo samo onda ako se odlučimo putovati u sebe. Početi sa suočavanjem, nastaviti s odlukom da ćemo od njega učiti, kako bismo pronašli samo svoju formulu za samoostvarenje, izazov je koji život stavlja pred nas. Svladavanjem postajemo vlastiti junaci, shvaćajući koji je to zajednički nazivnik sa svim stvarima koje nam se događaju, kada se boriti i s čime te što je to što moramo prihvatiti i pustiti?“, izjavljuje Lea Brezar.

Priručnik „Reci čega se bojiš i ostvari se“ podijeljen je na šest cjelina kojima autorica predočava putovanje do traženja vlastite svrhe: Reci čega se bojiš, Suočavanje, Odlučivanje, Učenje, Otpuštanje, Svrha.

Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“, uvrštene u top 100 agencija u Hrvatskoj, zasnovane na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija servisira niz klijenata i obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te nagradu FUL KULTURNO. Kao autorica, afirmirala se u mreži novijih hrvatskih spisatelja.

Ulaz na predavanje je slobodan.