Početna Moj Zagreb Zagreb.hr Prave vjetrenjače najavit će Cest is d’ Best

Prave vjetrenjače najavit će Cest is d’ Best

624
0

Međunarodni ulični festival Cest is d’ Best ove će godine „okupirati“ širi centar Zagreba na četiri dana, točnije od 3. do 6. lipnja.  Festival svake godine na trgove i ulice grada donosi atraktivne cirkuske predstave, odlične koncerte, kreativne likovne i druge instalacije te mnogo kvalitetne zabave i interakcije između brojnih izvođača i posjetitelja svih generacija. Ovogodišnja zanimljivost bit će nekoliko pravih vjetrenjača!

Prva će vjetrenjača biti postavljena na satu na Trgu bana Jelačića. Instalacija će simbolizirati pozitivnu i obnovljivu energiju Cest is d’ Besta.

S obzirom da je festival oduvijek kreirao program u skladu s aktualnom cirkuskom, glazbenom, likovnom i urbanom scenom europskih i svjetskih metropola te se razvijao u skladu s globalnim trendovima i potrebama, „Festivalske vjetrenjače“ ostat će instalirane do 15. lipnja kada se u obilježava europski dan vjetra.

U sklopu festivala Cest is d’ Best organizatori su najavili 30-tak cirkuskih performera, 10-tak koncerata, 10-tak instalacija, 3 utrke, plesnjake, radionice i općenito puno dobre zabave i smijeha. Detaljniji program bit će objavljen naknadno, a moći će se pronaći na stranici www.cestisdbest.com.

Cest is d'Best