Početna Događanja Pozivamo vas na prvi X-ica FEST

  Pozivamo vas na prvi X-ica FEST

  385
  0

  Portal X-ica.com jedan od najčitanijih studentskih online medija u Hrvatskoj u želji da nagradi vjernost svojih članova organizira 13listopada 2018., u potpuno obnovljenoj Tvornici kulture, po prvi puta večer pod nazivom: X-ica FEST – veliki PARTY DOBRODOŠLICE ZA BRUCOŠE.

  Te će subote brucoše i njihove starije kolege uveseljavati jedno od najcjenjenijih i najboljih alternativnih glazbenih imena, ne samo u Hrvatskoj već i u susjednim zemljama, grupa Kawasaki 3P, najbolji hrvatski reper Kandžija iz Osijeka koji ima uz sebe jedan od najboljih bendova Gole žene, te novo osnovana grupa The Miceks koju predvodi poznati hrvatski gitarist Alen Kraljić – Kralja, koji je glazbenu afirmaciju stekao u grupi Pips Chips and Video Clips, a rokersku reputaciju učvrstio kao član benda Majke, te Bare i Plaćenici.

  Atmosferu će u Tvornici kulture na početku X-ica FESTA zagrijati veliki miljenici studentske populacije Hladovina bend.

  Nakon koncertnog dijela slijedi After party za koji je zadužen DJ INDY koji je tijekom proteklih godina postao sveprisutan gost mnogih hrvatskih klubova, a posljednjih nekoliko godina i dijelom Fresh Island fesivala na Zrću.

  Na prvom X-ica FESTU kojeg organizira tim našeg portala X-ica.com, u potpuno renoviranoj i proširenoj Tvornici kulture, očekuje se oko 2000 posjetitelja.

  Želja X-ica.com tima je da ovaj jedinstveni događaj u studentskoj zajednici nakon ovogodišnjeg premijernog izdanja zaživi kao tradicionalni X-ica FESTIVAL koji će se u Tvornici kulture održavati početkom svake akademske godine.

  I kao šećer na kraju, pozivamo sve brucoše i studente (redovne i izvanredne) da se potpuno besplatnoregistriraju na našem portalu i tako postanu vlasnici sve popularnije x-ica loyalty kartice uz koju mogu ostvarivati razne popuste kod naših partnera.

  Registrirati se može ovdje.

  Ulaznice za X-ica FEST u pretprodaji iznose 70 kn, a na dan koncerta 90 kn. Naravno, ovo ne vrijedi za registrirane članove našeg portala jer je za njih ulaznica 55 kn, bilo da kupuju ulaznice na prodajnim mjestima ENTRIO.HR-a ili se odluče za online kupovinu.

  Na prodajnim mjestima dovoljno je pokazati vašu člansku iskaznicu portala x-ica.com i ostvarujete trenutni popust. Popis prodajnih mjesta možete pronaći ovdje.

  Naljepnica

  Prilikom online kupovine u sustavu ENTRIO.HR kreiran je kod koji je potrebno upisati u polje Želim iskoristiti promotivni kod, nakon čega se otvara skrivena kategorija X-ICA ČLANSTVO za kupnju ulaznica po cijeni od 55 kn.  U to polje trebate upisati (paziti na mala i velika slova):   x-icaFEST i sustav će vam odmah odobriti popust.

  Online kupovinu možete obaviti ovdje.

  Registrirane članove portala x-ica.com očekuju i druga brojna iznenađenja u tijeku eventa, ali ne možemo vam otkriti baš sve. Na vama je samo da se registrirate, BESPLATNO, a ostalo prepustite nama.

  Dobro nam došli!

  VAŠ ISTINSKI PRIJATELJ – Internet portal X-ica.com