Početna Gableci Popularna palačinkarnica oduševljava svojom čarobnom ponudom za najljepše doba godine

Popularna palačinkarnica oduševljava svojom čarobnom ponudom za najljepše doba godine

1809
0

Duga povijest deserta koji svojom recepturom osvaja srca još od antičkog doba, omogućila je palačinkama da postanu i ostanu omiljena poslastica svake obitelji. Popularna ‘Činkica’ nastavila je pisati povijest svojim ukusnim, mekanim i neodoljivim činkicama, koje su je lansirale među jedne od najboljih palančinkarnica u Zagrebu.

cinkica-12

Bezbroj neodoljivih dodataka koji se mogu nadodati u mnogima najdraži desert – poput Nutelle, keksa, voća, bombona, raznih preljeva i čokoladica – idealna su pozivnica da uz simpatično i uvijek nasmijano osoblje napravite vlastitu,  maštovitu kombinaciju koja će osvojiti vaše nepce.

cinkica-9

Najljepše doba godine koje upravo traje poslužilo je kao inspiracija za čarobno uređenje ‘Činkice’ koje svojom toplinom, božićnim lampicama i ukrasima pruža svakom gostu opuštenu atmosferu za uživanje s najdražim osobama i to na čak dvije adrese: Špansko – trg Ivana Kukuljevića 7 te u Dubravi – Avenija Dubrava 37.  Mladi i perspektivni vlasnici Sandi Hadžić, Petar Jerković i Mario Gavrić stvorili su malo, slatko carstvo u kojem vlada smijeh, ljubav i zajedništvo i na to su izrazito ponosni. Ideja im naravno ne nedostaje, tako ‘Činkica’ u svojoj ponudi nudi vrhunsku Lavazza kavu i besplatne kroasane svako jutro u kojima možete uživati uz najdraže dnevne novine ili časopise. Uskoro više neće biti isprike ni za preskočeni doručak, jer u ‘Činkicu’ dolaze ukusne pohane palačinke, tost i jaja za savršen početak dana.

cinkica-5

Adventsko doba idealno je za odmak od užurbane svakodnevice i uživanje u krugu najdražih. Neka ‘Činkica’ postane savršeno utočište za druženje, opuštanje i uživanje u slasnim zalogajima.

Foto: Ivan Dabac