Početna Događanja Pomoć za Kino klub Sisak

Pomoć za Kino klub Sisak

144
0

Razorni potresi koji su ovih dana pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji. Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova uništeni su i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi članovi su dobro, i čvrsto stojimo uz njih i ne želimo da odustanu od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima.

Prijatelji i kolege Kino kluba Sisak iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Lijepe naše, ali i brojni drugi, ponudili su materijalnu i financijsku pomoć za obnovu svega što je uništeno. Hrvatski filmski savez priključuje se ovoj akciji pozivom svima voljnima da novčanom donacijom pomognu sanaciju materijalne štete koju je pretrpio Kino klub Sisak.

“Sredstva će se iskoristiti za nastavak rada Kino kluba Sisak, pomoć njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke i ponovnom postavljanju Kluba na noge. Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami.”

Podaci za uplatu i kontakt

Kino klub Sisak

OIB: 69952113613

E – mail: [email protected]

Žiro račun: HR972500009110143050

Opis plaćanja:: “Za Kino klub Sisak”

 

Hvala vam na pomoći!