Početna Novosti Počinju Dani dobrih odluka u Arena Centru

Počinju Dani dobrih odluka u Arena Centru

1664
0

Arena Centar od danas do kraja siječnja nudi raznovrstan i bogat dvotjedni program događanja pod nazivom Dani dobrih odluka namijenjen svima onima koji svoje novogodišnje odluke žele pretvoriti u dobre i zdrave navike.

U moru događanja, festivala i radionica najavljenih u gradu Zagrebu ponekad nije lako odlučiti kamo otići i što vidjeti. Tradicionalno, vikendima su shooping centri pod posebnim povećalom, a oni pak nerijetko nude posebne, dodatne sadržaje kako bi animirali svoje goste.

Dobre odluke i ostvarivanje ciljeva

Vrlo dobar izbor mogao bi biti upravo Arena Centar u kojem od 16. do 29. siječnja, osim klasičnog šopinga ili kina, možete tijekom cijelog dana popratiti raznovrsne zabavno-edukativne sadržaje kojima je cilj motivirati vas da novogodišnje odluke pretvorite u dobre i zdrave navike. Svakog dana, po cijele dane, sudionici događanja potrudit će se motivirati vas kako donositi dobre odluke, kako ih ostvariti, a pritom garantiraju i dobru zabavu.  Sva događanja odvijat će se na 1.katu Arena Centra, na prostoru red carpet, ulaz je besplatan za sva događanja i prethodna najava nije potrebna.

Primjerice, u subotu, 17.1. od 13 sati predviđena je prezentacija plesa na šipci pod stručnim vodstvom studija Angels. Ovaj način vježbanja koji je posljednjih nekoliko godina postao izrazito popularan među ženama u Hrvatskoj posjetiteljice će moći i same isprobati. Od 18 do 19 sati,  Vesna Grandes i Alen Sesartić iz Funkadelik Dance School održat će besplatan trening i prezentaciju hip hop i dance street stilova za sve zainteresirane posjetitelje.

dani dobrih odluka 3
Vježbanje na mini trampolinu studio Fit&Fun

U nedjelju, 18.1. od 10 sati kreće sportski program za djecu i odrasle: fitness studio FIT&FUN predstavlja novi, certificirani oblik vježbanja na mini trampolinu; u  11 sati posjetitelje očekuje radionica spremanja zdravih shakeova u organizaciji trgovine bio&bio kao i besplatna analiza kože na dr.Medical aparatu trgovine Alpstories. Od 12 do 16 sati djeca i roditelji moći će zajedno isprobati jedinstven Gym&Fun program po mjeri djeteta, a od 16 sati, u Stilskom planeru Ines Preindl i njezinih gostiju saznajte sve o pametnom šopingu : što, gdje i kada kupovati.

Atraktivan program nastavlja se i za vrijeme tjedna koji  svakog dana nudi besplatne treninge i prezentacije vrlo raznovrsnih, inovativnih stilova vježbanja: OM Yoga studio predstavit će jogu za mame i trudnice kao i prednosti jogijske ishrane i vježbanja; udruga Aktivan život, po prvi puta u Hrvatskoj, predstavit će rekreacijsko hodanje šoping centrom odnosno „Mall walking“, udruga Traumatik Arts prednosti prakticiranja zračnog plesa i plesa na ringu, a studio Jelena zabavan način rekreacije sa sa nekad omiljenom igračkom, a danas spravom za vježbanje: hula hoopom.

Vrhunac za vikend 24./25.01.

Posjetitelji će imati prilike isprobati i upoznati i kombinaciju joge, pilatesa i plesa na šipci  uz predavanje ili  Ana’s Sensual fitness; istočnjačku vještinu Aikido u organizaciji Zagrebačkog Aikido saveza, vrlo zabavni Zumba Fitness ili pak zaplesati salsu  s najdražom osobom zajedno sa plesnim studijom Bandoleros.

Vrhunac dana Dobrih odluka očekuje se u subotu, 24. i nedjelju, 25.1. Taj dan će započeti predstavljanjem i treningom Streetworkout udruge Bar Haazard i hip hop plesanja za kćeri i mame studija SOSS, a kulminirati od 16 do 20 sati vježbanjem s poznatima u programu  COLONIA BRUTALE. Cijela nedjelja namijenja je uživanju: terme Tuhelj vode vas na Selfness day.

Program događanja u cjelosti potražite na www.arenacentar.hr.

dani dobrih odluka 1

Autor: Marko Hodalj / Press