Početna Grad Zagreb Počinje revizija novčane pomoći umirovljenicima

Počinje revizija novčane pomoći umirovljenicima

Spread the love

Sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Zagreba, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom mjesečno isplaćuje novčanu pomoć umirovljenicima, državljanima Republike Hrvatske s prebivalištem u Gradu Zagrebu, čiji ukupni mjesečni prihod ne prelazi 1.500,00 kn. Prema navedenoj Odluci, Ured je obvezan, najmanje jednom godišnje, preispitati postojanje uvjeta za korištenje pomoći za sve korisnike.

Za umirovljenike koji ostvaruju inozemnu mirovinu te za umirovljenike s hrvatskom mirovinom čija prezimena počinju slovima od A do K, revizija novčane pomoći umirovljenicima za 2015. godinu provodit će se od 9. ožujka do 3. travnja 2015., svaki radni dan od 8 do 16 sati, u Odjelu za socijalnu skrb (Nova cesta 1).

U istom terminu i na istom mjestu, ali od 7. do 30. travnja, provodit će se postupak revizije novčane pomoći za umirovljenike s hrvatskom mirovinom čija prezimena počinju slovima od L do Ž.

Svi korisnici pomoći prethodno su informirani pismenim putem o vremenu i mjestu provođenja navedenog postupka te su dobili popis potrebne dokumentacije koju trebaju dostaviti.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 6101-816.

revizija novčane pomoći umirovljenicima
Foto: Pixabay

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here