Početna Događanja Počinje AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

  Počinje AMBIENTA, 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

  1071
  0

  Uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, regionalni je lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

  AMBIENTA objedinjuje četiri osnovne tematske cjeline:

  INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta
  DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje produkata i projekata
  OUTLET atraktivan prostor koji će zasigurno privući brojne kupce koji će ovdje pronaći namještaj i opremu za stan i kuću po sniženim cijenama
  VRT Plus, novi segment unutar Ambiente, izložbeni prostor namijenjen je izlaganju proizvoda iz programa dizajna i uređenja vrta, inovativnih vrtova (krovni vrtovi, vertikalni vrtovi, orijentalni vrtovi), ukrasnog bilja, vrtnog namještaja i vrtnih elemenata kao i alata i pribora.

  Poslovna AMBIENTA

  Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.
  Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama i Hrvatskom gospodarskom komorom – Udruženjem drvno-prerađivačke industrije.

  Sastavni dio sajma su i svakodnevne atrakcije za posjetitelje, te dodjela priznanja izlagačima i dodjela prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode – MOBIL OPTIMUM i dodjela Nagrade za najbolji dizajn Da!.

  Iz niza stručnih skupova, okruglih stolova, brojnih profesionalnih savjetovanja, prezentacija, demonstracija proizvoda i usluga izdvajamo:
  1. 26. međunarodno znanstveno savjetovanje „Primjena znanosti u drvoprerađivačkom sektoru“

  2. Stručna predavanja „Šumarstvo i prerada drva“:
  – Proizvodnja i prodaja drvne sirovine, Darko Bišćan
  – EU fondovi u šumarstvu,

  3. Stručni skup za nastavnike srednjih škola u Obrazovnom sektoru šumarstvo, prerada i obrada drva „Trendovi u proizvodnji masivnog namještaja“

  Svakodnevne atrakcije za posjetitelje sastavni su dio AMBIENTE, od kojih izdvajamo:
  MIKS ’15 – međunarodna izložba keramike i stakla

  Svečano otvorenje:

  Očekuje se da će AMBIENTU otvoriti gospodin Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske 14. listopada 2015. u 11.00 sati.

  Radno vrijeme Sajma: 10.00 do 19.00 sati
  Cijene ulaznica:

  • ulaznica za jednokratni posjet 25,00 kn
  • paket od dvije jednokratne ulaznice za par 40,00 kn
  • ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata i umirovljenika 20,00 kn
  • stalna ulaznica za sve dane sajma 60,00 kn