Početna Nagrade Počeo veliki sajam knjiga V.B.Z.-a, darujemo 4 knjige!

Počeo veliki sajam knjiga V.B.Z.-a, darujemo 4 knjige!

477
0

Sajam knjiga V.B.Z.-a Sunčani dani s knjigomVeliki sajam knjiga V.B.Z.-a otvoren je od 10. do 14. svibnja od 9 do 21 sati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu.

Posjetitelje će na sajmu dočekati fantastična ponuda priručnika, publicistike, beletristike i naslova za djecu, ukupno više od 400 naslova za cijelu obitelj! Velikom broju naslova V.B.Z. je snizio cijene i preko 80%, pa će mnogi posjetitelji sajma, bez sumnje, pronaći dobru knjigu za sebe i obitelj već za svega nekoliko kuna.

Povodom sajma “Sunčani dani s knjigom” V.B.Z. i Online-Zagreb.hr organiziraju nagradnu igru u kojoj brzo i lako možete osvojiti zanimljive naslove, dva primjerka knjige Što djeca uistinu vole jesti i dva primjerka knjige Zašto me nije nazvao! Sve što trebate učini jest točno odgovoriti na jednostavno nagradno pitanje!

Kordula Werner: Što djeca uistinu vole jesti

Što djeca uistinu vole jesti, naslovnicaDjeca imaju svoj stav čak i kad je riječ o hrani! Kako zapravo izgleda optimalna prehrana djece vrtićke i predškolske dobi? U prvom redu, djeca trebaju jesti ono što im poslužite – to je za vas velika odgovornost jer, na kraju krajeva, zdrava i uravnotežena prehrana najbolji je preduvjet za optimalan razvoj vašeg djeteta. Bez brige, od vas se ne traže nikakve posebne kulinarske sposobnosti. Svi recepti – od Princezinih sendviča, preko medaljona u Zlatokosinoj salati pa sve do valjušaka s višnjama – spremaju se lako i brzo, a prije svega su jednostavni i raznoliki. Tako čak i najzahtjevniji mali gurmani postaju zadovoljni, a izreke poput „ja ne volim povrće“ stvar su prošlosti.

Rachel Greenwald: Zašto me nije nazvao

Zašto me nije nazvao?, naslovnicaU knjizi »Zašto me nije nazvao« Rachel Greenwald riješila je jednu od najvećih nepoznanica svijeta izlazaka: kada mislite da ste konačno upoznali gospodina Pravog (ili gospodina Mogućeg), što je presudno da bi se on javio (ili ne javio) nakon spoja? Istraživanja pokazuju da gotovo 90 posto žena pogrešno nagađa zašto je njihova veza koja je obećavala naglo završila. Ova knjiga pokazuje koji su najčešći razlozi zašto se muškarci više nikada ne jave ili se, pak, zagriju za vas.

… Na spoju ste s dečkom koji mnogo obećava. Smatrate kako je sve odlično prošlo i nadate se novom spoju… ali onda klis! Neobjašnjivo je nestao. Što se dogodilo u međuvremenu, između njegova obećanja »Dolazim po tebe u osam« i »klis«?  Nagađate, opsjeda vas to, izmišljate isprike, opravdavate njegovo ponašanje. Želite znati zašto. Kad vam prijateljice kažu: »Pa, nisi ti kriva, on je…«, želite znati tješe li vas samo ili govore istinu.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i V.B.Z. daruju dva primjerka knjige Kordule Werner “Što djeca uistinu vole jesti” i dva primjerka knjige Rachel Greenwald “Zašto me nije nazvao?.

Kako biste osvojili jednu od knjiga potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom djecavole_online ili zastonije_online (ovisno o naslovu koji želite) te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Gdje se i kada održava veliki sajam knjiga V.B.Z.-a Sunčani dani s knjigom?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u, broj mobitela i adresu stanovanja.

Vaše prijave primamo do 17. svibnja kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICI

Po jedan primjerak knjige “Što djeca uistinu vole jesti” osvojile su Marie Dulikova i Ljiljana Stanić, dok su po primjerak knjige “Zašto me nije nazvao?” dobili Hrvoje Horvat i Jasmina Novak. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će e-mailom.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: od 10. – 14. svibnja na Trgu Kralja Tomislava