Početna Festivali PJ Harvey nastupit će na INmusicu

PJ Harvey nastupit će na INmusicu

12019
0

PJ Harvey neosporni je kulturni i glazbeni idol. Od samih početaka, PJ Harvey impresionirala je mnoge, a svakim novim uratkom njena karijera, ali i njen utjecaj na kulturu i umjetnost sve više dobivaju na snazi.

Respektabilni glazbeni kritičari već su ju nakon izdanog prvog albuma, 1992. godine, prozvali najboljom autoricom i najboljom izvođačicom. U proljeće ove godine izlazi dugoočekivani deveti studijski album kojeg će, uz najveće hitove, na samom početku ljeta predstaviti i na INmusic festivalu!

PJ Harvey konstantno pomiče granice oko sebe pri tome stvarajući neke od najmoćnijih i najemocionalnijih skladbi našeg vremena. Njena predanost kulturi vidi se i u kreativnom koketiranju s poezijom, arhitekturom i umjetnošću. Autorske pjesme donijele su joj priznanja iz cijeloga svijeta, kako od strane fanova tako i od strane kolega glazbenika te glazbenih kritičara.

Uz brojne nagrade, jedina je glazbenica koja je osvojila čak dva prestižna “Mercury Music Prize” priznanja čime je uvrštena i u Guinnessovu knjigu rekorda. Surađivala je s mnogo kvalitetnih glazbenika uključujući Thoma Yorka, Josha Hommea iz Eagles of Death Metala i Queens of The Stone Age, Nicka Cavea, Björk te mnogih drugih.

Nakon sjajnog “Let England Shake”, Harvey se vraća na scenu s dugoočekivanim novim albumom koji se snimao uživo pred publikom u Somerset Houseu u Londonu – sve upućuje na još jedno vrhunsko ostvarenje! Premijernim nastupom u Hrvatskoj, na INmusic festivalu, samo će potvrditi svoj status istinske umjetnice i jedne od najboljih suvremenih glazbenica!

Jedanaesti INmusic festival će uz PJ Harvey, uveličati Florence + The Machine, Yeasayer, Pat Thomas and Kwashibu Area Band i još mnogi drugi!

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa.

Sve dodatne informacije dostupne su na www.inmusicfestival.com te na INmusicovim društvenim mrežama.