Početna Koncerti PipsChips&Videoclips u Saxu 24. i 25. travnja

PipsChips&Videoclips u Saxu 24. i 25. travnja

1181
1
Pipsi u Saxu

Jedan od najvećih domaćih rock bendova, PipsChips&Videoclips, nastupit će u zagrebačkom klubu Sax na dva manja klupska koncerta. Ekskluzivni nastupi održat će se u petak 24. i subotu 25. travnja, a broj ulaznica je ograničen.

Na krilima rasprodanog Doma sportova u prosincu prošle godine, bend dolazi u manji i intimniji klub. Bit će to prvi zagrebački koncert nakon velikog dvoranskog trijumfa koji je označio njihovu impresivnu karijeru dugu dva desetljeća. Za svaki od dva nastupa u Saxu bit će dostupno samo 300 ulaznica.

Bit će to odlična prilika vidjeti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus ovog zagrebačkog benda koji je svojim pjesmama odgojio generacije fanova.

Jedan od najboljih koncertnih prostora u Zagrebu stoga će biti sjajan poligon za bezvremenske stvari Pipsa, kao što su “Gume na kotačima”, “Ljubav”, “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Plači”, “Na putu prema dolje”, “Rosita Pedringo” ili pak “Narko”, kao i noviju “Htio bi da me voliš” ili “Dementor”, a bogatim dnevnikom rada Ripper i njegova družina pokazuju zašto su jedan od najboljih bendova u Hrvatskoj i regiji.

Potvrda veličini Pipsa dolazi i u obliku dvostruke nominacije za nagradu Porin, a njihov album “Akustični Walt” nominiran je u kategoriji album godine i najbolji album rock glazbe.

Po koncertu je ograničen broj ulaznica na 300 komada, dostupne su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

Rezervacije i informacije su na broju telefona 01/4872 836, a sve potražite i na web stranici kluba www.sax-zg.hr.

 

1 Komentar

Comments are closed.