Početna ZG vodič Trgovine, usluge P&G slavi svaku majku na majčin dan

P&G slavi svaku majku na majčin dan

1296
0

P&G kaže ‘hvala’ mamama naših olimpijaca i slavi svaku majku na majčin dan.

Programom koji slavi i odaje počast mamama olimpijaca u Londonu 2012., sa specijalnim “Hvala ti mama” poklonom na Majčin dan, P&G ponosno podržava Hrvatski olimpijski odbor. Tako u sklopu svjetskog olimpijskog partnerstva, kompanija koja stoji iza brendova kao što su Ariel, Pampers i Pantene, u Hrvatskoj podržava veslače Martina i Valenta Sinkovića, stolnotenisača Zorana Primorca i gimnastičara Filipa Ude.

“Kada vidimo fantasticnog sportaša, odmah vidimo i još bolju majku. Za nas su mame koje prijeđu bezbroj kilometara zbog dječjeg treninga, koje stavljaju zavoje na ogrebana koljena, navijaju dok ne promuknu i daju svojoj djeci bezuvjetnu ljubav koja ih pretvara u prvake, istinska inspiracija. One su razlog zbog kojeg na Olimpijskim igrama želimo reći “Hvala ti, mama”, rekao je Srđan Lisac (član uprave Procter & Gamble d.o.o.).

Majkama hrvatskih olimpijskih predstavnika, koje su čitav život posvetile svojoj djeci i ostvarenju njihova sna, P&G je svečano obećao da će pomoći da i one budu dio olimpijskih igara 2012. u Londonu i vide svoje dijete kako se natječe na najvećoj sportskoj pozornici. Uz to su im još dostavili i poklon košarice s vrhunskim kozmetičkim proizvodima.

“Kada sam saznala da su se Martin i Valent kvalificirali na Olimpijske igre u Londonu 2012., bio je to jedan od najljepših trenutaka u mojem životu. Nisam mogla ni sanjati da će moji sinovi ostvariti takav uspjeh jer su Olimpijske igre bez sumnje vrhunac njihove karijere. Sama činjenica da mogu biti u Londonu uz njih jest najbolji dar koji sam mogla samo poželjeti,“ izjavila je Zdenka Sinkovic.

Po prvi put u povijesti Olimpijskih igara, P&G ce ugostiti mame i obitelji olimpijaca iz cijelog svijeta u Londonu u P&G Obiteljskom domu. Kuća će biti pravi mali ekskluzivni raj za mame sportaša i njihove obitelji. Sportašima će biti osiguran potreban mir, a mamama pruženi vrhunski kozmetički i frizerski tretmani te usluga  P&G-jeva brenda nazvanu “dom-daleko-od-doma“.