Početna Video P&G i Konzum nagrađuju kupce tijekom kampanje Hvala ti mama

P&G i Konzum nagrađuju kupce tijekom kampanje Hvala ti mama

1106
0

Kompanija Procter&Gamble ponosno predstavlja još jednu suradnju prije i tijekom Zimskih olimpijskih igara PyeongChang 2018. U suradnji s nacionalnim trgovačkim lancem Konzumom, P&G daruje uglađen i ekološki automobil Toyotu Auris Hybrid. Kampanja traje u trgovinama Konzuma od 8. siječnja 2018. do 28. veljače 2018. gdje kupnjom proizvoda kompanije P&G kupci podržavaju kampanju „Hvala ti mama“ kojom P&G diljem svijeta odaje priznanje majkama olimpijaca kao i svim majkama koje diljem svijeta pružaju bezrezervnu podršku djeci i obiteljima.

P&G je nedavno u sklopu kampanje „Hvala ti mama“ u Hrvatskoj predstavio suradnju s hrvatskim Olimpijcem Natkom Zrnčićem Dimom i njegovom majkom Majom Zrnčić.

Kampanja „Hvala ti mama“ je za mene kao majku Olimpijca jedno od najljepših priznanja. Život svakog sportaša je ispunjen brojnim izazovima, a majke sudjeluju na nebrojeno puno načina, posebno tijekom prvih sportskih pokušaja. Cijela naša obitelj će tijekom Zimskih olimpijskih igara PyeongChang 2018. još jednom biti uz Natka, ali i uz sve hrvatske sportaše kojima treba odati priznanje za dugogodišnji predan rad“, izjavila je Maja Zrnčić.

P&G predano donosi rješenja koja olakšavaju svakodnevicu svake majke, a među istaknutim proizvodima u Konzumu za vrijeme trajanja kampanje su marke: Oral-B, Head&Shoulders, Old Spice, Ambi Pur, Pantene, Gillette, Gillette Venus, Pampers, Ariel, Jar, Lenor, Blend A Dent, Dash, Always i Naturella. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti navedene proizvode u vrijednosti od minimalno 100 kn na jednom računu i prijaviti se putem SMS-a.

Kompanija Procter&Gamble pokrenula je 2012. godine globalnu 10-godišnju suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom, a kampanja „Hvala ti mama“ dio je globalne inicijative kojom se osim majkama sportaša odaje priznanje i milijunima majki diljem svijeta.

Kao dio globalne kampanje za majke sportaša P&G je nedavno predstavio i kratki film „Ljubavlju protiv predrasuda“ koji pokazuje kako bi izgledao svijet kada bi bio gledan majčinim očima.