Početna Gastro Paradigma – prvi pop-up restoran u Hrvatskoj dolazi u Zagreb

Paradigma – prvi pop-up restoran u Hrvatskoj dolazi u Zagreb

Salveta od purice
Spread the love

Od studenog do ožujka, zagrebačkoj gastronomskoj sceni pridružuje se Paradigma – prvi pop-up restoran u Hrvatskoj, koji će tijekom četiri mjeseca svoju splitsku adresu zamijeniti privremenom zagrebačkom u Vlaškoj 55 (prostor bivšeg restorana Rossini). U suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita, Zagrepčani i ostali posjetitelji ovoga fine dining restorana, u Paradigmi će moći osjetiti dašak atmosfere Adventa u Splitu i informirati se o bogatom programu tradicionalne splitske blagdanske proslave.  

Otvorenje restorana Paradigma 3_foto by Julio Frangen

Odlučili smo se tijekom zime preseliti u Zagreb kako bismo Zagrepčanima, koji su inače česti gosti Paradigme u Splitu, omogućili da i u zimskim mjesecima uživaju u okusima izvornog Mediterana. Posebno nas raduje što smo ostvarili suradnju s Turističkom zajednicom grada Splita u sklopu koje će zagrebački posjetitelji kod nas moći dobiti informacije o ponudi ovogodišnjeg Adventa u Splitu u kojemu sudjelujemo i mi, kućicom na Rivi. Nadamo se kako ćemo ih uz delicije inspirirane mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja potaknuti da zimski odmor provedu u najlipšem gradu na svitu“,  izjavio je Marko Sučić, vlasnik restorana Paradigma. 

Otvorenje restorana Paradigma 1_foto by Julio Frangen

Paradigma će posjetiteljima u Zagrebu ponuditi spoj mediteranskog štiha te tradicionalna zagrebačka jela pripremljena od lokalnih namirnica. Zaljubljenici u dobru hranu i vrhunska vina u Paradigmi će, inače članici prestižnog udruženju restoratera Jeune Restaurateur d’Europe, doći na svoje, a ususret Adventu u Splitu i detaljnije se informirati o ovogodišnjim splitskim adventskim događanjima. Uz bogatu gastronomsku ponudu, Advent u Splitu nudi i jedinstveni spoj blage mediteranske klime, proslave tradicionalnih božićnih običaja te obilje kulturnog sadržaja prilagođenog svim uzrastima.

Splitski šušur gotovo je pa nemoguće dočarati izvan našega divnoga grada, međutim željeli smo barem dio blagdanske atmosfere u Splitu prenijeti i Zagrepčanima. U vrhunskom splitskom restoranu Paradigma oni će moći kušati jela koja svojim mirisima i okusima donose djelić Mediterana u kontinentalnu Hrvatsku, a tijekom studenog i prosinca za Zagrepčane smo u centru metropole priredili niz splitskih adventskih iznenađenja. Očekuje ih puno ukusne hrane, vrijednih nagrada, prigodnih poklona, i druženja s poznatim Splićanima, a sve u sklopu bogatog zabavnog  programa kojim ćemo u Zagrebu predstaviti ponudu Adventa u Splitu“, pojasnila je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here