Početna Koncerti Pantastic turneja nastavlja se u Koprivnici

Pantastic turneja nastavlja se u Koprivnici

888
0
Pantastic turenja nastavlja se u Koprivnici

Koprivnica, druga postaja Pantastic turneje, u subotu 6. lipnja će na Zrinskom trgu ugostiti Prljavo kazalište. Uz naš najveći rock bend i cjelodnevnu Pantastic refresh zonu, obilje zabave na koprivničkom trgu je zagarantirano.

Pantastic turneja otvorena je spektakularnim koncertom na rasprodanom stadionu na zagrebačkoj Šalati, a ove subote legendarni Prljavci praćeni besprijekornom produkcijom užarenu atmosferu dovode u Koprivnicu. Koncert počinje u 21 sat i ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Koprivnica je druga postaja Pantastic turneje, na kojoj ove godine nastupaju Prljavci u čast 25 godina od nezaboravnog “Zabranjenog koncerta”.

Koncertom za sve generacije Koprivničani će se prisjetiti nezaboravne atmosfere s nekadašnjeg Trga Republike, ali neki zasigurno i prvi puta uživo vidjeti ovaj bend.

Pantastic refresh zona

Cjelodnevne aktivnosti počinju od 11 sati prijepodne, a posjetitelje očekuju mnogobrojna iznenađenja, nagradne igre i veseli i zabavni programi sponzora i partnera festivala. Oni najsretniji osvojit će druženje i susret s legendarnim Prljavcima. Pronađite Panove hostese tijekom dana u refresh zoni, ispunite njihov upitnik te iskušajte znanje i sreću jer će odabrani sretnici prije koncerta imati priliku, uz fotografiranje i autograme, družiti se s članovima benda.

Koncert u Koprivnici organiziran je u suradnji s Gradom Koprivnicom i koprivničkim Komunalcem.

Nakon Koprivnice Pantastic turneja kreće prema Slavoniji – 13. lipnja Prljavci gostuju u Osijeku gdje zasigurno pripremaju još jedan koncert za pamćenje…

Pantastic turenja nastavlja se u Koprivnici