Početna Događanja Pametno kino: Oblačno s ćuftama

  Pametno kino: Oblačno s ćuftama

  902
  0

  Još jedna zabavna subota za klince i klinceze u kinu Tuškanac. Ovog puta vam predstavljamo projekciju zabavnog animiranog filma ‘Oblačno s ćuftama 2′ koja počinje u 11 sati nakon čega slijedi nova, maštovita kreativna radionica slikanja, risanja, modeliranja…a sve to uz brižnu asistenciju umjetnika i „teta“.

  Radionica traje 60 minuta, dobrodošla su djeca svih dobi, cijena ulaznice je 20 kuna, a roditeljska je pratnja obavezna.

  Kratko o filmu:

  Animirani film ‘Oblačno s ćuftama 2’ nastavlja se točno tamo gdje je prvi nastavak studija Sony Pictures Animation završio. Izumitelj Flint Lockwood mislio je da je spasio svijet nakon što je uništio svoj najpoznatiji izum – stroj koji je vodu pretvarao u hranu, a što je uzrokovalo kišu cheeseburgera i tornado špageta. Ali Flint će uskoro saznati da je njegov izum preživio i da stvara potpuno novu vrstu: hrano-životinje! Flint i njegovi prijatelji stoga se moraju upustiti na opasno ukusnu misiju borbe protiv gladnih tacodila, šrimpanzi, hipotatumusa, siropauka i ostalih hrano-životinja kako bi spasili svijet – ponovno!

  Subota, 5. ožujka

  11:00 Oblačno s ćuftama 2 (Cloudy with a Chance of Meatballs 2, SAD, 2013.); r: Cody Cameron, Kris Pearn; sc: Erica Rivinoja, John Francis Daley

  animirani, digitalno, boja, 95 min, 5+, sinkronizirano na hrvatski