Početna Izbor Ovogodišnji noviteti satova TUDOR od sada su dostupni i u Zagrebu

Ovogodišnji noviteti satova TUDOR od sada su dostupni i u Zagrebu

321
0

Ovogodišnji noviteti švicarskog brenda satova TUDOR od sada su dostupni i u Zagrebu, u butiku Mamić 1970. Linija TUDOR Black Bay proširena je za modele Black Bay P01, Black Bay 32/36/41 S&G, Black Bay Chrono S&G i Black Bay Bronze koji su premijerno prikazani na Baselworldu, najvećem svjetskom sajmu satova.

Black Bay P01

Black Bay P01 je sat temeljen na legendarnom prototipu razvijenom u kasnim 1960-ima i predloženom Američkoj mornarici. Zasnovan na suvremeno sportskom duhu, istovremeno prihvaćajući princip navijajuće krunice na 4 sata i izraženim krajnjim člancima modela iz 1960-ih, Black Bay P01 odražava istraživačku prirodu projekta, hibrid između ronilačkog i navigacijskog sata. Kao i svi ostali modeli linije Black Bay, P01 se prilagođava ruci sa svojim karakterističnim kutnim oblikom, poznatiji kolekcionarima kao “pahuljica”, koja se pojavila u katalogu brenda iz 1969. godine.

Black Bay P01 je vodootporan do 200 metara i posjeduje satne, minutne, sekundne i datumske funkcije.

Manufakturni kalibar MT5612 pokreće model Black Bay P01, a završne obrade tipične su za manufakturne kalibre TUDOR .

TUDOR Black Bay 32_36_41 S&G

Black Bay 32/36/41 S&G

Jednako sportski, ali i elegantniji nego ikad, model Black Bay 32/36/41 S&G (S&G predstavlja ‘Steel and Gold’ što znači ‘čelik i zlato’) zadržava estetske značajke linije Black Bay, zajedno s pouzdanošću i povijesnom povezanošću s Tudor ronilačkim satovima. U istom duhu kao i prethodni S&G modeli, njegovim predstavljanjem nadodaje dragocjenu kvalitetu ovom ručnom satu. Kombinirajući polirani i satenski brušeni čelik zajedno s površinama od satenskog brušenog žutog zlata model nudi nenametljiv kontrast i odliku, kao i toplinu kućišta i narukvice.

Poput ostalih modela iz linije Black Bay, modeli S&G 32, 36 i 41, imaju brojčanik inspiriran ronilačkim satovima TUDOR iz 1950-ih.

U novim modelima usvojena je i velika navojna kruna, karakteristična za prvu generaciju ronilačkih satova TUDOR.

TUDOR Black Bay Chrono S&G

Black Bay Chrono S&G

Od 1970. godine, kad je predstavljen Oysterdate, prvi TUDOR kronograf, brend je uvijek proizvodio satove koji su usko povezani sa svijetom motosporta. Isto tako, od 1954. godine TUDOR neprestano unapređuje svoje profesionalne ronilačke satove. Odvažan hibrid Black Bay Chrono S&G kronograf (S&G predstavlja ‘Steel and Gold’ što znači ‘čelik i zlato’) povezuje vodeno nasljeđe, predvođeno linijom Black Bay, s kraljicom trkaćih staza, kronografom, čineći dragocjen sportski-chic rezultat s neporecivom nostalgijom. manufakturni kronograf kalibra MT5813 koji pokreće model Black Bay Chrono S&G ima 70-satnu rezervnu snagu, silikonsku balansnu oprugu i certifikat Službenog švicarskog instituta za ispitivanje kronometara.

Black Bay Bronze

Nakon predstavljanja prvog brončanog modela, Black Bay s čokoladno-smeđim brojčanikom, TUDOR nastavlja istraživati ​​ovaj rijetki brončani materijal sa svojom karakterističnom patinom. Nova shema boja zasnivana na kamenu sivog škriljevca sada krasi brojčanik i okvir ovog impozantnog ronilačkog sata, čija se estetika s vremenom mijenja i čija se mornarička inspiracija može pronaći u svakom detalju. Impresivan model Black Bay Bronze također nudi visoke tehničke performanse zahvaljujući manufakturnom kalibru MT5601. Prikazuje satne, minutne i sekundne funkcije, a njegov izgled i završne obrade tipični su za manufakturne kalibre TUDOR.

Slavni model Black Bay Bronze, pobjednik je nagrade “Petite Aiguille” na 2016. Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

O MAMIĆ 1970

Mamić 1970 je dugogodišnji zastupnik i ponosan član TUDOR obitelji. Mamić je usredotočen na pružanje ultimativnog luksuznog iskustva i proizvoda svojim klijentima, stvarajući dugotrajne odnose s njima i s partnerima te promoviranju urarskog zanata i stručnosti. Kao dugotrajni obiteljski posao, Mamić se razvio iz male urarske radionice do jednog od najcjenjenijih imena u industriji luksuznih proizvoda i satova unutar regije.

O TUDORU

Tudor je švicarski brend satova, koji nudi mehaničke satove profinjenog stila, vrhunske kvalitete i jedinstvene vrijednosti za novac. Porijeklo brenda datira još iz 1926. godine, kad je ime “The Tudor” registrirano od strane osnivača Rolexa, Hansa Wilsdorfa. Stvorio je Montres TUDOR SA kompaniju 1946. godine kako bi nudio satove kvalitete i pouzdanosti kao Rolex, no s pristupačnijom cijenom. Kao rezultat, kroz povijest, Tudor satovi postali su izbor odvažnih individualaca širom svijeta – na zemlji, ledu, u zraku i pod vodom. Kolekcija TUDOR danas uključuje vodeće modele kao što su Black Bay, Glamour i Clair de Rose. Od 2015. godine TUDOR nudi kalibre za mehaničku proizvodnju.