Početna ZG vodič Trgovine, usluge Otvorenje luksuznog kompleksa Kvaternik Plaza

Otvorenje luksuznog kompleksa Kvaternik Plaza

unutrašnjost Kvaternik Plaze (Foto: www.kvaternikplaza.com)Na 20.000 četvornih metara prostire se još jedan zagrebački trgovačko-poslovno-stambeni luksuzni kompleks s garažama na dvije podzemne etaže, prizemlje i pet nadzemnih etaža. Kvaternik Plaza najavljuje se kao oaza luksuznog shoppinga, mjesto za ljubitelje visoke mode i Yves Saint Laurenta, Prade, Guccija, odjeće kakvu nosi Lady Gaga, Armanijevog jeansa… Osim stranih marki naći će se u Kvaternih Plazi i domaćih kreacija poput cipela Ivana Ledenka i drugih.

Dućani su u prizemlju i na 1. katu, a poslovni prostori su na 2., 3. i 4. etaži. Lokacija između Maksimirske i Nemčićeve bit  mjesto ugodnog shoppinga, u opuštenoj atmosferi, uz šalicu kave, osobnog stilista i s dostavom na kućnu adresu.

Otvorenje Kvaternik Plaze sutra u 19 sati pratit će modna revija novih brandova na našem tržištu, a večer će se nastaviti u lijepo uređenom Plaza baru. Od 21 sat nastupit će Jacques Houdek, dok je kao voditeljica programa najavljena Tatjana Jurić.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here