Početna Grad Zagreb Otvorene prijave za sedmu generaciju ZIP startupa

Otvorene prijave za sedmu generaciju ZIP startupa

1142
0
Otvorene prijave za sedmu generaciju ZIP startupa

Nakon nedavno održanog “Demo daya” na kojem je 10 od 11 timova iz šeste generacije ZIP startupa završilo program, a četiri tima osigurala početnu (seed) investiciju, Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) nastavlja podržavati najbolje startup ideje i projekte te otvara novi ciklus prijava u svoj Startup program, najavljujući i neke novosti.

Jedan od noviteta jest da će program, umjesto tri, od sada trajati puna četiri mjeseca nakon čega će se odlučiti koji od timova zaslužuju početnu investiciju u iznosu do 10.000 funti.

Podsjetimo, mogućnost investicije u ZIP startupe otvorena je zahvaljujući uspješno provedenoj “equity crowdfunding” kampanji na platformi Seedrs.com. Sredinom prošle godine, čak 190 individualnih investitora prikupilo je 68.700 funti, odnosno 660.000 kuna. Timovi šeste ZIP generacije – SnapTap, Thorium A+ i Tutotod već su osigurali investicije od tih sredstava.

PRIJAVE OTVORENE DO 1. OŽUJKA

U četiri mjeseca timovi će proći kroz intenzivan edukacijski program uz potporu vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka i mentora. Mnogi od njih su i sami izgradili ili investirali u uspješne startup projekte te sada svoje iskustvo dijele sa ZIP timovima.

PRIJAVE se primaju od danas do 01.03.2015., dok je očekivani početak programa nove, sedme generacije startupa početkom ožujka.

Otvorene prijave za sedmu generaciju ZIP startupa