Početna Događanja Otvoren Holistički centar Biram zdravlje

Otvoren Holistički centar Biram zdravlje

798
0

U utorak, 19. travnja, u Green Gold centru svečano je otvoren Holistički centar BIRAM ZDRAVLJE i promoviran prvi hrvatski BIO mesni restoran Mostovi2. Događaj je to koji je nadogradio zagrebačku ponudu ostvarenja zdravog način života i posebnog načina prehrane, utemeljenog na očuvanju zdravlja i poboljšanja kvalitete života.

Uz stručno vođenu prezentaciju centra, na samom otvorenju predstavljen je zdrav način prehrane te razne mogućnosti personaliziranih jelovnika koji će se izrađivati u Centru a moći konzumirati u restoranu Mostovi2. U tome je bitna poveznica Holističkog centra i restorana, kao jedina takva u Zagrebu.

Svatko od nas sam bira na koji način će živjeti i kako će se hraniti. Upravo je i glavni cilj Holističkog centra Biram zdravlje upoznati što više ljudi sa svim prednostima posebnog načina prehrane te brige o svom zdravlju. Naravno, uz eliminaciju stresa kao glavnog uzročnika svih bolesti te pojačanje tjelesne aktivnosti, što uvelike pomaže boljoj kvaliteti života. Ako se još tomu doda i matuzalem, posebni dodatak prehrani čija se učinkovitost također može doznati u Centru, onda ste na pravom putu – zaključila je prigodom otvorenja Ružica Čerkez, vlasnica centra i stručnjakinja za izradu personaliziranih jelovnika.

O samom radu Centra, na otvorenju su govorili i stalni suradnici Centra, Mimi Vurdelja, mag. pharm. nutricionist i farmakolog, Božena Jukić, asistentica dr. Meri Bura, Nikoleta Vujević, coach za oslobađanje od stresa i Vedran Režić vlasnik fitness centra First Fitness. Stručnjaci su to koji će u Centru voditi brigu o novom načinu života svih onih koji se odluče živjeti pod sloganom Biram zdravlje. A Centar radi kroz nekoliko zaokruženih programa: detoksikacije, programa popravljanja jetre, program mršavljenja, programa popravljanja crijeva, posebnog programa za mladenke, te savjeta o prehrani, predavanja o zdravoj prehrani i tematskih radionica.

Otvorenju su nazočile mnoge poznate osobe iz javnog života, koje su uz ugodnu glazbu te degustaciju jelovnika prvog bio mesnog restorana Mostovi 2 doznali što je to matuzalem i shvatili da ne mogu bez njega.

Uz odličan motivacijski slogan BIRAM ZDRAVLJE ovaj holistički centar i prvi bio mesni restoran zasigurno će postat omiljeno mjesto Zagrepčana