Početna Moj Zagreb Kvartovi Otvoren foto natječaj “Kretanje mojim gradom”

Otvoren foto natječaj “Kretanje mojim gradom”

950
0

Na putu do posla, u šetnji kvartom ili u šopingu, promatrajte prometna događanja u gradu i fotografirajte. Fotografijom ”ulovite” različite zanimljive prometne situacije u gradu, sudjelujte u natječaju i osvojite vrijedne nagrade.

Nezavisna organizacija civilnog društva Održivi razvoj zajednice (ODRAZ) raspisala je foto natječaj “Kretanje mojim gradom” u okviru projekta Civitas elan s ciljem poboljšanja kvalitete života građana uspostavom kvalitetnijih rješenja u gradskom prometu te promocijom i poticanjem održivih, čistih i energetski učinkovitih načina sudjelovanja u prometu.

Na natječaj, otvoren do 7. rujna, mogu se javiti svi građani grada Zagreba (amateri i profesionalci), i poslati najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije prometnih događanja u Zagrebu zabilježenih na putu do posla, u svom kvartu, parku, ulici, u kupovini ili šetnji.

Glavna nagrada natječaja je bicikl, a za drugo i treće mjesto nagrada je poklon bonov u vrijednosti 600 i 400 kuna. Svi radovi primaju se do 7. rujna na mail adresu [email protected]

Proglašenje najboljih radova i dodjela nagrada održat će se tijekom Europskog tjedna mobilnosti od 16. do 22. rujna u Zagrebu.

Inicijativa Civitas doprinosi postizanju održivog, čistijeg i energetski učinkovitijeg prometa u gradovima diljem Europe te unaprjeđuje kvalitetu života građana kombiniranom primjenom najsuvremenije tehnologije i osiguranjem punog sudjelovanja građana.