Početna Događanja Otvoren centar za evente Riverside Garden

Otvoren centar za evente Riverside Garden

64
1

Otvoren je dugo očekivani centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima koji svojim sadržajima podiže ljestvicu ponude u Zagrebu. Svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati u širokom spektru događanja; od vjenčanja, obiteljskih druženja i proslava do poslovnih evenata, sastanaka, prezentacija i konferencija.

„Vanjska terasa pruža mogućnost organizacije domjenaka do čak 500 gostiju u cocktail varijanti, gdje će svi uživati našoj hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća koje smo pomno birali kako bi oplemenili prirodno zeleno okruženje i sve to nadomak centra Zagreba!“ – ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić, te dodaju: „Sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna je za obred vjenčanja ili za stvaranje foto albuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke vašeg događanja!“

Velika središnja dvorana u sjedećem postavu može ugostiti do 300 uzvanika, a za cocktail varijantu spremna je i za 600 uzvanika. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja dijeli dvoranu od terase, a njenim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećiih prostora za evente u Zagrebu i široj okolici. Osim velike dvorane, u sklopu objekta smjestio se i „Green Room“, divna mala dvorana idealna za obiteljska druženja, rođendanske proslave i poslovne sastanke sa 40 sjedećih mjesta. Kako ništa nije prepušteno slučaju tako su mislili i na najmlađe te im omogućili igranje usred zelene oaze u velikom parku koji je opremljen dječjim igralištem s kućicom, toboganima, ljuljačkama i sl.

Dvorane su i tehnički opremljene te je centar spreman i za organizaciju korporativnih evenata, konferencija i prezentacija. Na katu se također nalazi i moderno opremljen apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih onih koji unajme Riverside Garden u cilju da im njihova važna događanja prođu što kvalitetnije i ugodnije. Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

Za gastro ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Catering timom Majetić, koji u state of the art kuhinji pripremaju tradicionalna ali i moderna te izazovna jela. Osim gastro ponude, preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događanja, jer kako ponosno kaže Tena, u njenom timu se osim izvrsnog kuharskog i uslužnog osoblja nalaze i event manageri koji će sve Vaše želje pretvoriti u nezaboravan vrhunski događaj. Od ovog proljeća možemo započeti uživati u top destinaciji Riverside Garden, to će zasigurno potrajati godinama koje su pred nama.

1 Komentar

Comments are closed.