Početna Izbor Otkrijte Zagreb na električnom romobilu!

Otkrijte Zagreb na električnom romobilu!

364
0

Bikini Scooters, turistička agencija iz Zagreba, osmislila je vođene ture zagrebačkih znamenitosti na električnim romobilima. Osim toga, turisti mogu iznajmiti romobile ako žele samostalno obići grad. Agenciju čini tim ljudi s raznolikim profesionalnim iskustvom koji su odlučili svoj entuzijazam i dobru ideju pretvoriti u posao i sve većem broju zagrebačkih posjetitelja ponuditi dinamičan i zabavan način razgleda grada.

Dostupne su ture na engleskom i španjolskom jeziku, a posjetitelji kroz 90-tak minuta uz lokalnog licenciranog vodiča upoznaju glavne zagrebačke znamenitosti poput Kaptola, Trga bana Jelačića, Lenucijeve potkove, Hrvatskog narodnog kazališta i Gornjeg grada. Osim jutarnje i popodnevne ture, u ponudi je i Bikini Scooters noćna tura – popularna alternativa vrućim ljetnim danima koja završava druženjem u Tkalči uz gratis piće i savjete o najboljim barovima, restoranima i mjestima za izlazak. Uz redovne ture, posjetitelji uvijek mogu izabrati privatnu turu koja će se skrojiti po njihovim željama i interesima.

Vožnja romobila je vrlo jednostavna i zabavna, ne zahtijeva predznanje i savladava se kroz par minuta. Djeca od 12 godina mogu romobil voziti samostalno, a manja djeca dijele romobil s odraslom osobom. Radi dodatne sigurnosti, gosti dobiju na korištenje sigurnosnu kacigu.

Električni romobil smije se kretati po pločniku/pješačkoj zoni, pa posjetitelji zagrebačke ulice i brežuljke svladavaju bez umaranja i znojenja, kroz zabavu i rekreaciju. Električni romobili su još k tome potpuno prihvatljivi s aspekta zaštite okoliša –  ne ispuštaju štetne emisije niti proizvode buku.

Za koga su osmišljene usluge Bikini Scooters agencije? Upravo zato jer su električni romobili danas ušli u svakodnevnu upotrebu, u uslugama Bikini Scooters agencije može uživati širok raspon posjetitelja – obitelji s djecom, studenti na proputovanju/razmjeni, parovi na odmoru, profesionalci koji su u grad došli na stručni skup, gosti u zrelijoj životnoj dobi željni drugačijeg iskustva razgledanja grada…

Zagreb nije do kraja otkriven kao turistička destinacija i ima još mnogo toga za ponuditi. Bikini Scooters ima u planu nove, tematske ture Novog Zagreba, zelenih oaza poput Maksimira, Jaruna i Bundeka, sportske ture.