Početna Izbor Osvojite 20 besplatnih mjesečnih članarina

Osvojite 20 besplatnih mjesečnih članarina

823
0

Vrijeme je za povratak u teretanu. Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Ljetni odmor, uživanja i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Nakon dužeg perioda bez vježbanja za očekivati je i da je oslabio mišićni tonus tijela. Jesen znači povratak u rutinu, i to ne samo u smislu poslovnih obveza, već i kad je riječ o vježbanju i treninzima.

Novi izazovi su pred nama, baš kao i novi programi. Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, predstavlja „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“, posebno promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.
S obzirom na to da je u Gyms4you nemoguće zakasniti na trening, jer ovi fitness klubovi rade non stop, svaki dan, od 0 – 24 sata, program „BACK 2 THE GYM“ idealna je prilika za stvaranje nove tjelesne forme.

Neka ovo bude tvoj tjedan! Besplatni probni treninzi, gratis članarine i pokloni, degustacije i DJ night.

U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you teretanama u Zagrebu u periodu od 18.09. do 22.09.2017. imat će mogućnost osvojiti čak 20 besplatnih mjesečnih članarina. Svaki dan za vrijeme trajanja akcije u sva četiri zagrebačka Gyms4you kluba bit će izvučen po 1 dobitnik besplatne mjesečne članarine, što znači da će tijekom cijelog tjedna čak 20 sretnika osvojiti besplatno vježbanje za cijeli mjesec u Gyms4you klubovima. Također, u navedenom tjednu svakog će se dana cijelo vrijeme odvijati i ostale dodatne aktivnosti:

• besplatni probni treninzi
• besplatni fit savjeti osobnih trenera
• besplatne degustaciju različitih proizvoda (promocije Polleo proizvoda)
• promotivne cijene različitih proizvoda ( prodajna akcija Dukat Fit proizvoda 1+1 gratis)
• gratis pokloni (Multipower pokloni, Nivea proizvodi)
• gosti iznenađenja.

Ovaj specijalni tjedan u zagrebačkim Gyms4you fitness klubovima zaokružit će mini event uz DJ night koji će uključivati lutriju s brojnim dodatnim nagradama i pogodnostima, a održat će se jedan dan u tjednu u svim centrima prema sljedećem rasporedu:

Gyms4you VMD centar – ponedjeljak 18.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Bundek centar – utorak 19.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Dubrava – srijeda 20.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Nova Galerija Špansko – četvrtak 21.09.2017. – 18-22 h

Svi Gyms4you prostori opremljeni su kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje. Ove fitness klubove još popularnijima čini i njihov jedinstveni koncept. Naime, Gyms4you je uvijek otvoren, svaki dan u tjednu od 0 d o 24 h, a članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.

Program „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“ održat će se tijekom listopada i u ostalim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj: Osijek 02.10. – 06.201.2017., te Šibenik i Zadar 09.10. – 13.10.2017.