Početna Novosti Omiljena igra Harryja Pottera na Samoborskom fašniku

Omiljena igra Harryja Pottera na Samoborskom fašniku

Spread the love

Prema najavama koje svakodnevno stižu od press službe Samoborskog fašnika, ovogodišnji “maskenbal” u Samoboru krije brojna iznenađenja i novitete.

Maske neće nositi samo vladajući Princ Fašnik, Sraka, Sudec, Fiškal i posjetitelji, već su organizatori odlučili zamaskirati i sportove te, u duhu ovogodišnje teme filmskih maski, povezati ih s holivudskim uspješnicama i planetarno popularnim junacima.

Harry Potter i Metloboj

Tako su hokej odlučili pretvoriti u Metloboj (eng. Quidditch), izmišljeni sport u svijetu Harryja Pottera koji se među čarobnjacima igra na metlama.

Metloboj je nova igra na Samoborskom fašniku

Metle će i ovdje igrati glavnu ulogu, preuzimajući ulogu palica, a sudionici naravno ne moraju nužno biti čarobnjaci. Traže se ekipe djece i odraslih od četiri igrača (plus golman) koji će se za pobjedu nadmetati na klizalištu u bivšoj vojarni Taborec.

Igra Krafling je zamaskirani Curling

Na istoj lokaciji odvijat će se i maskirani Curling, odnosno u fašničkoj verziji igra Krafling, u kojoj će se do poena dolaziti demižonima.

Prijave su moguće na ovoj STRANICI, a natjecanja su na rasporedu u subotu, 7. veljače. Od 13 do 15 sati igrat će se Metloboj, dok je Krafling na rasporedu od 15 do 16 sati.

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here