Početna Događanja Održavanje Trudničkih tečajeva online u siječnju 2021.

Održavanje Trudničkih tečajeva online u siječnju 2021.

90
0

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Domovima zdravlja organizira provođenje trudničkih tečajeva. Svrha tečajeva je poboljšanje zdravlja u obitelji, zdravlja žena u trudnoći, priprema za rođenje i podizanje zdravog potomstva, kao i podizanje demografske obnove Republike Hrvatske.

Tečajevi su besplatni za sve buduće majke i očeve ili osobe u pratnji majke.
Program tečaja obuhvaća zdravstveno-preventivni rad, zdravstveni odgoj, vježbe i praktični rad s trudnicama, savjetovanje, te raspravu tijekom koje se odgovara na pitanja polaznika.

DOM ZDRAVLJA ZAGREB-ISTOK
26. i 27. 01. 2021. od 15.00-18.00 sati
Prijave šaljite na e-mail [email protected]

Prijavite se na odabrani tečaj slanjem e-maila na adresu svakog Doma zdravlja posebno, a u svojoj prijavi putem e-maila napišete:

1. Vaše ime
2. Tjedan trudnoće
3. je li vam je potrebna potvrda o sudjelovanju za osobu u pratnji na porodu, ako je odgovor da – napišite ime i prezime osobe u pratnji

Na e-mail adresu primit ćete daljnje upute i pozivnicu za tečaj.

Napomena: osobe u pratnji koje planiraju biti na porodu molimo da prate epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i pojedinih rodilišta.

Teme koje se obrađuju na tečajevima

Dugogodišnje iskustvo održavanja trudničkih tečajeva, znakovit porast broja polaznika iz godine u godinu, interes i motiviranost trudnica i budućih očeva pokazalo je opravdanost održavanja istih, a što je i rezultiralo povratnom informacijom od strane patronažnih sestara da su trudnice koje su polazile tečajeve imale lakši porod i da su se sve odlučile na prirodnu prehranu djeteta.

Najveće bogatstvo svakog društva su djeca, te materinstvo stoga treba tretirati kao najvažniju i ključnu ljudsku investiciju, a trudnoća koja je nešto posebno u životu svake žene učiniti sigurnom.