Početna Događanja Održana prva Čakulaonica u 2020. godini!

Održana prva Čakulaonica u 2020. godini!

135
0

6. kolovoza 2020. godine održana je prva Čakulaonica, radionica za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji. A s obzirom na pandemiju COVID -19, Čakulaonica je po prvi put okupila roditelje u predivnom Maksimiru i održala radionicu na otvorenom.

‘Izuzetno nas raduje da smo uspjeli napokon održati našu prvu Čakulaonicu ove godine i da smo obradovali roditelje koji su se okupili nakon dužeg vremena. Posebno se zahvaljujemo našem dragom sponzoru, tvrtki Henkel koja je obradovala roditelje s bogatim poklonima iz svog bogatog portfelja proizvoda poput Persila, Silana, Perwolla i drugih’, izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Tvrtka Henkel Croatia prepoznala je važnost Čakulaonica još 2016. godine, tako ovo nije prvi put da je sudjelovala u radionicama i obradovala roditelje svojim proizvodima bez kojih ne možemo zamisliti čist i mirisan dom.

Svi zainteresirani roditelji, kao i donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali svoj doprinos ovakvim aktivnostima bilo idejama ili direktnim sudjelovanjem u Čakulaonicama.