Početna Gastro Obrtničko učilište Zagreb provodi osposobljavanje za konobare, slastičare te priprematelje pića i...

Obrtničko učilište Zagreb provodi osposobljavanje za konobare, slastičare te priprematelje pića i napitaka

Školovani konobari/ce, slastičari/ke kao i priprematelji/ce pića i napitaka brže dolaze do posla, zapošljavaju se u kvalitetni(ji)m ugostiteljskim objektima i za svoj rad su bolje plaćeni.

Potrebne kvalifikacije za ta zanimanja možete besplatno steći kroz ciklus edukacije Obrtničkog učilišta Zagreb, koja se provodi u sklopu projekta “Dobro došli, izvolite!” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Stjecanje znanja i iskustva i kroz praktičnu nastavu

Konobari/ce, slastičari/ke i priprematelji/ice pića i napitaka će čak 70 % osposobljavanja provesti u praktičnoj nastavi koja će se, za konobare i priprematelje pića i napitaka, održavati u Pivnici Medvedgrad (Ilica 49, Zagreb), a za slastičare u zadruzi PESLA (Sisačka cesta 18a, Novi Zagreb). Teorijski dio programa provodit će se u samom Obrtničkom učilištu.

Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i konkretno znanje i podiže se zapošljivost polaznika programa za zanimanja koja su iznimno tražena i cijenjena na tržištu rada pa je njihova mogućnost zapošljavanja, po stjecanju potrebnih kvalifikacija, velika.

Osposobljavanje namijenjeno nezaposlenima, starosti do 25 godina

Za stručno osposobljavanje mogu se prijaviti nezaposlene ženske i muške osobe do 25 godina starosti (za slastičare i nezaposlene osobe starije od 54 godine te osobe s invaliditetom). Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 14. listopada 2019. godine na telefon 01 482 60 12, e-mail: [email protected]  ili osobno na adresi Ilica 49/1, Zagreb. Kontakti su to na kojima je moguće dobiti i više informacija o samom ciklusu edukacije.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničkog učilišta Zagreb.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here