Početna Vijesti Zanimljivosti Obiteljske fotografije – kako ih izložiti

Obiteljske fotografije – kako ih izložiti

777
0

Foto: She.hrFotografije mogu biti vječni podsjetnik na protekla vremena, ljude, događanja, mjesta koja ste posjetili ili ljepote koje ste vidjeli… Zašto ih onda ne biste istaknuli na posebno mjesto u vašem domu? ‘Iskoristite obiteljske fotografije na netradicionalni način kako biste poboljšali dekor u prostoriji’, predlaže Naomi Stein iz Design Manifesta. Odaberite one koje za vas imaju posebno značenje i dodajte svojem stanu ili kući osobnost koju će osjetiti svaki vaš gost.

Tatjana Gržan/She.hr

Kada ste posljednji puta uokvirili fotografiju i stavili je na neko zanimljivo mjesto u vašem domu? Nema ničeg ljepšeg nego da s vremena na vrijeme iznova pogledate te fotografije i probudite sjećanja na neka dobra stara vremena koja se više nikada neće vratiti.

Dakle, sve što trebate je malo mašte i volje da ostvarite svoj plan dekoriranja zidova ili nekih drugih površina fotografijama. Iskoristite stara prozorska okna, naljepnice za zidove, stare vaze ili pak kotače i probudite stara sjećanje koja nikada nisu trebala biti zaboravljena.