Početna Vijesti Politika Obilježavanje Tjedna udruga

Obilježavanje Tjedna udruga

Spread the love

zagreb-300x210Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i ove godine organizirat će manifestaciju Tjedan udruga kojoj je cilj upoznavanje šire javnosti s radom udruga, programima koji se provode, kao i njihovim članovima.

Četrnaestu godinu manifestacije Tjedan udruga posvetiti ćemo ulozi organizacija civilnog društva u doba krize te razmjeni iskustva između udruga.

Manifestacija će se ove godine održati na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac), od ponedjeljka 09. do petka 13. lipnja 2014., svakodnevno u vremenu od 10,00 do 16,00 sati.

Program bogat raznim sadržajima će se odvijati na 40 postavljenih štandova na području Trga Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac) kao i na samoj pozornici.

Svečano otvorenje Tjedna udruga, uz popratni zabavni program (nastup pjevačkih zborova i plesnih skupina), održati će se u ponedjeljak 9. lipnja 2014. s početkom u 12,00 sati na Zrinjevcu.

Nadalje, tijekom trajanja manifestacije u ponedjeljak, 9. lipnja 2014. s početkom u 14,00 sati održati će se okrugli stol pod nazivom „Uloga organizacija civilnog društva u doba krize”.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here