Početna Nagrade O čemu muškarac razmišlja kad ne razmišlja o seksu?

O čemu muškarac razmišlja kad ne razmišlja o seksu?

1326
3

Tisućama godina ljudi su se čudili razlikama između muškaraca i žena. Naširoko je poznato da je ženski rod superiorniji muškom u mnogim područjima – emocionalnom, spoznajnom i društvenom. Ali, sve do sad, znanost nije razotkrila složene tajne muškog uma. Osim ‘seksa’, o čemu muškarac uistinu razmišlja?U ovoj nikad viđenoj knjizi ‘profesor’ Sheridan Simove otkriva istinitu dubinu muškarčeva uma. Nakon godina neumornog istraživanja, precizno je identificirao što uistinu muškarac razmišlja kad ne razmišlja o seksu. Profesor Simove fantastično otkriva muškarčev um kao otvorenu knjigu, a ishod toga otvara godinama zaključanu tajnu…

Knjiga “O čemu razmišlja muškarac kad ne razmišlja o seksu” je iznenađujući svjetski bestseller. Popela se na 44. mjesto najprodavanijih knjiga na Amazon.com, a izdana je u nizu zemljama. Hrvatsko izdanje pripremio je izdavač Omega lan d.o.o. Zagreb.

Upoznajte neponovljivog profesor Sheridan Simovea na promocijama u Zagrebu:

• 9.12., petak u 18h ,Tribina grada Zagreba, Kaptol 27
• 10.12., subota u 18 h, u Europskom domu, Jurišićeva 1

Dođite i urnebesno se zabavite, ulaz je slobodan.

O autoru:
Za više informacija o ‘Professor’ Sheridan Simoveu, posjetite: www.IdeasMan.co.uk

Najoriginalnijem od vas koji dogovori na pitanje iz naslova ovog teksta poklanjamo 1 primjerak knjige. Odgovore primamo do srijede 7. prosinca u 18 sati. Odgovor šaljite na [email protected] ili ih ‘zalijepite’ na našu Facebook stranicu. (Promo)

3 Komentari

Comments are closed.