Početna Izbor Novogodišnja bajka u Termama Olimia

Novogodišnja bajka u Termama Olimia

624
0

Super dvadesete, lude sedamdesete, havajski party, pool party… Oduvijek ste maštali o tematskom novogodišnjem provodu… No, djeca su bila ili premala ili prevelika. Bojali ste se da će im biti dosadno i nekako ste posljednjih nekoliko dočeka proveli pred tv-om ili u najboljem slučaju, kod prijatelja koji također imaju klince.

Tematske novogodišnje zabave i dalje su apsolutni hit. Uz pomno osmišljen program i dobru animaciju zabavno je i roditeljima i djeci, pa će se takav doček pretvoriti u nezaboravno obiteljsko iskustvo.

U znaku 1001 noći

U Termama Olimia na bazenima Orhidelije, već osmu godinu i službeno najboljeg wellnessa u Sloveniji, sve je spremno za neobično i egzotično iskustvo. Zašto ne biste Novu godinu dočekali u kupaćim kostimima uz odličan glazbeni program DJ Neva i bogatu ponudu hrane i pića?

Aladin, njegova čarobna svjetiljka i Jasmina, glavni su likovi dječjeg novogodišnjeg dočeka u Wellnessu Orhidelia i Hotelu Sotelia****s. Tijekom boravka u Termama Olimia, klinci će na animacijskim radionicama izrađivati Aladinovu svjetiljku, ukrašavati njegov mač i Jasmininu ogrlicu. U prirodi će lebdjeti poput Aladina, natjecat će se u zabavnim igrama i tražiti Jasminine izgubljene bilješke.

Doček za pamćenje u saunama Wellnessa Orhidelia

Čarobna oaza za dvoje. Orijentalna bajka… Želite li nešto uistinu jedinstveno i glamurozno, drukčije i za pamćenje, novogodišnji doček u saunama luksuznog Wellnessa Orhidelia u očaravajućem orijentalnom štihu, uz uživanje u ambijentalnoj glazbi, pjenušac i hedonističke gastronomske specijalitete, prava je stvar. Ugodna toplina sauna, fantastični opuštajući rituali poput šećernog pilinga s cimetom i maske od meda i mlijeka za tijelo, ugodna termalna voda u bazenima i vaša najdraža osoba na svijetu – što vam više treba? Vrijeme je za užitke, vrijeme je za romantični bijeg u Terme Olimia! Novogodišnji doček prava je prigoda da isprobate opuštajuće tretmane i rituale i uz to se još super provedete.