Početna Vijesti Zanimljivosti Novi Lukyjev spot za pjesmu ‘Znak’

Novi Lukyjev spot za pjesmu ‘Znak’

953
0

Splitski kantautor Luky je 13. studenoga, na CMC televiziji i portalu net.hr s početkom u 19 sati, premijerno predstavio dugoočekivani video za pjesmu ‘Znak’.

‘Znak’ je peti singl skinut s Lukyjeva novog albuma Hvala: ) – kojim najavljuje nastavak promotivne koncertne turneje ‘LUKY Hvala: )TOUR’ te veliki koncert u Zagrebu – 30. studenog 2012. u Tvornici kulture.

Režiju novog videospota potpisuje porinovac Žare Batinović, snimatelji su Milan Latković i Vojan Koceić, za scenografiju se pobrinula Ana Marin, a za produkciju spota je odgovorna Nela Perković. Glavna ženska uloga, u kojoj se zaista odlično snašla – povjerena je Ani Perduv.

Prije same premijere novog spota za pjesmu ‘Znak’ Luky je izjavio: ‘‘Znak’ je ultimativna pop-rock pjesma nastala kao ideja baš na splitskoj Rivi. To je ‘ona’ situacija  kad očekujete da će se u gomili odnekud pojaviti vama najželjenije lice. Opisuje stanje iščekivanja da se nešto dogodi, ali ne događa se baš – ništa, a sumnje i dvojbe izmjenjuju se u mislima.. Iznimno sam zadovoljan krajnjim rezultatom i moram reći da je Žare zajedno sa svojim suradnicima, napravio zaista odličan posao u postizanju atmosfere ‘postapokaliptične fjake’ koju smo zamislili kao vizualni kod spota.

‘Znak’ je peti singl s mojeg novog albuma Hvala: ) te najavljuje nastavak promotivne koncertne turneje ‘LUKY Hvala: )’ na kontinentu, a prvi veliki koncert je 30. studenog u Tvornici kulture. Koncertni program koji izvodimo vrlo je dinamičan i predstavlja pjesme na jedan novi, poseban način koji plijeni pažnju te se iskreno nadam da će publika moći uživati od početka do samog kraja koncerta. Stoga pozivam svih da dođu na koncert 30. studenog, u Tvornicu kulture, da zajedno doživimo još jednu divnu večer, sa okusom mora, glazbe, ljubavi i rokenrola. Svima unaprid jedno veliko – Hvala: )!’

Ulaznice za Lukyjev koncert po cijeni od 60 kn moguće je kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), ZONA (Trg bana Jelačića 1 – prolaz Neboder), PUNKT (Preradovićeva 1 – Cvjetni trg), CHURCHILL CIGAR SHOP – Arena centar, CHURCHILL CIGAR SHOP – City centar West,  CHURCHILL CIGAR SHOP – Avenule Mall, Aquarius Music Shop (Maksimirska 16, Branimir Centar, Varšavska 13) i online shop www.cedeterija.hr