Početna Moj Zagreb ZG Holding Info centar ZET-a u Petrićevoj

Info centar ZET-a u Petrićevoj

838
0

Podružnica ZET sutra će u Petrićevoj 4 otvoriti novu, suvremenu prodavaonicu karata i Info centar. Tu ćemo moći kupiti sve vrste pojedinačnih karata, dnevne i vrijednosne karte te karte za vožnju turističkim kabrio autobusima. Zaprimat će se i zahtjevi za izradu novih mjesečnih pretplatnih karata. Vrijednosne i mjesečne pretplatne karte također će se moći nadoplatiti željenim iznosom, odnosno nadopuniti odgovarajućim kuponom.

Prodavaonica je u potpunosti prilagođena invalidima koji ne moraju dolaziti samo po karte već i u info centar koji će se nalaziti u sklopu. Građani i posjetitelji našeg grada tu će moći dobiti informacije o javnom gradskom prijevozu te turističkim linijama u organizaciji ZET-a. Na istom mjestu zaprimat će se sugestije i prijedlozi građana vezani za javni gradski prijevoz.

Prodavaonica će u srijedu započeti s radom u 11.00 sati dok će ostale radne dane u tjednu raditi od 6.30 do 19.30, a subotom od 7.00 do 14.00 sati.

Zbog preseljenja u novi prostor, od danas je zatvorena prodavaonica karata Marićev prolaz. Najbliže prodavaonice karata su: Trg Mažuranića koja 29. i 30. lipnja iznimno radi od 6.30 do 19.30, Pothodnik i Kvaternikov trg – pothodnik.