Početna Izbor Nova premijera u Knapu…nešto sasvim drugačije!

Nova premijera u Knapu…nešto sasvim drugačije!

345
0

Obavještavamo vas da će se 31.5. u 20h u kazalištu Knap izvesti premijerno nešto sasvim drugačije!

Radi se o plesnoj predstavi simpatičnog naziva „MOJA MAMA KUHA BOLJE OD TVOJE“ hip hop skupine NoStress Crew pod redateljskom palicom mlade Marije Matković.

Bit će to posljednja premijera ove sezone u Knapu i odličan uvod u dvanaeste po redu Dane kulture na Peščenici koji traju od 1.-8.6.

Riječ je o četiri prijatelja koji nam pokazuju da kritiku ne doživljavaju kao napad, manje o problemima, više o sportu te da li nadmetanje doživljavaju kao poticaj ili opsjednutost položajem i hijerarhijom.

Uvijek crpeći inspiraciju iz trenutnog stanja društva, ljudskog ponašanja i reakcija na iste, redateljica istražuje kompleksnu strukturu muškog razmišljanja i međusobnih odnosa.

Počevši od rane dobi, dječaci zauzimaju svoj teritorij, odmjeravaju snage kroz igru i uče kako muškarci ne plaču, već uvijek suvereno trebaju zauzeti stav bez prostora za pogrešku.

Luka Anaković, Miroslav Mlinar , Domagoj Lučić i Zlatko Čančar plesnim pokretom prikazuju putovanje kroz muški mozak.

Ova četvorica odraslih muškaraca i prijatelja u osobnoj priči u kojoj kritiku doživljavaju kao poticaj da učvrste svoj položaj, ali i kroz međusobna nadmetanja postavljaju pitanja i daju publici priliku da odgovori na njih i složi vlastitu hijerarhiju uloga u njihovom odnosu.

Prva repriza u slobodnoj prodaji bit će 1.6. u 20h, a oba termina, i premijera 31.5. i 1.6. bit će u slobodnoj prodaji po cijeni od 50/40 kn.

Ulaznice se mogu rezervirati na: 01 2303 122 ; [email protected]