Početna Izbor Nova Intersport Arena otvorila vrata svim ljubiteljima sporta

Nova Intersport Arena otvorila vrata svim ljubiteljima sporta

1890
0

Zagreb je postao bogatiji za još jednu sportsku destinaciju. I to ne bilo kakvu, u trgovačkom centru Arena, svoja je vrata novouređenog dućana otvorila Intersport Arena, regionalni lanac specijalizirane sportske obuće, odjeće i opreme i to po sasvim novom konceptu poslovanja. Riječ je o 2.0 konceptu koji omogućava kupcima da se prije kupovine dobro upoznaju s proizvodima. Tako na primjer trkač može isprobati modele tenisica, te uz pomoć najnovije tehnologije skeniranja stopala u kombinaciji s individualnim stručnim savjetovanjem odabrati proizvod koji najbolje odgovara njegovim potrebama i ciljevima. Ovaj prodajni prostor u kome se odlično osjećaju, kako profesionalni, tako i amaterski ljubitelji sporta jedna je od prvih Intersportovih prodavaonica novog koncepta u svijetu.

Gajo Dojčinović, Matea Matošević, Martin Sinković veslač, Aleš Penčur direktor Intersporta Hrvatska, Erika Kraljević, fitness trener

Posjetitelji nove Intersport Arene mogli su svoje sportske potencijale uz pomoć vrhunskih hrvatskih sportaša isprobati u nekoj od sportskih simulacijskih zona kao što su atletski stadion, nogometno igralište, biciklistička staza ili košarkaška dvorana. Ljubitelji outdoora okušali su se u vezanju i odvezivanju čvorova, trčali u virtualnoj stvarnosti te isprobali mnoge druge sadržaje povodom otvorenja nove prodavaonice.

Baš sve za sport

Nije važno u kojoj sportskoj areni ste najbolji, u novoj Intersport Areni bit ćete kao doma, glavni je slogan novog sportskog dućana – Intersport Arene koja se prostire na 2000 kvadrata na 1. katu trgovačkog centra Arena i koji će u potpunosti promijeniti način na koji smo do sada kupovali sportsku obuću i odjeću. Takav 2.0 koncept uređenja prodajnih mjesta kupcima pruža jedinstveno iskustvo kupovine. Bilo da se bave sportom u gradu (trčanje, nogomet, trening) ili više vole otvorena prirodna prostranstva (outdoor, sportovi na plaži, zimski sportovi), u novoj Intersport Areni od sada mogu pronaći raznovrsnu ponudu sportske opreme te birati između 120 tisuća proizvoda, od čega je više od 53 tisuće namijenjenih za ljetne sportske aktivnosti. U svim navedenim kategorijama zastupljeni su proizvodi za profesionalce, rekreativce i sportske zaljubljenike Ujedno, kako bi kupnja sportske opreme iz ove trgovine bila svima dostupna, kompletan asortiman se može pogledati i kupiti putem web shopa na www.intersport.hr.

Sport svima

U Intersportu se trude pružiti kompletnu ponudu i stručnu uslugu za njihove najomiljenije sportove te ugodno i stručno iskustvo kupovine u svim prodavaonicama, pa i u digitalnom okruženju. Samo u prošloj godini otvorili su 19 novih prodavaonica u regiji i lansirali nove internet prodavaonice u Hrvatskoj i Srbiji. Također, prodajnu mrežu kontinuirano osavremenjuju, u prilog tome govori i uvođenje novog prodajnog koncepta uređenja 2.0 kakav od danas mogu iskušati i posjetitelji zagrebačke Intersport Arene.