Početna Izbor Nezaboravni lipanj u Termama Laško

Nezaboravni lipanj u Termama Laško

887
0

Rijetko će vam nešto tako brzo i tako učinkovito uspostaviti ravnotežu tijela i duha, vratiti vam snagu i poletnost kao ljekoviti i revitalizirajući termalni odmor. Dokazano ljekovita, snaga vode u slovenskim Termama Laško iskorištena je do maksimuma. U sinergiji s vrhunskom uslugom,  suvremenim i tradicionalnim istočnjačkim tretmanima te filozofijom sretnog življenja, termalni odmor ovdje je osmišljen na najvišem nivou.

Blizina Zagreba, višestoljetna lječilišna tradicija laških terma, prelijepa rječica Savinja i ljupki gradić Laško koji osvaja svojom pivskom pričom – vrijeme je da otkrijete ovaj slovenski komadić raja.

Arhitektonski zanimljiv i futuristički decentan, hotel Thermana Park Laško jedan je od najpopularnijih wellness hotela u Sloveniji, smješten uz samu rijeku Savinju. Uz suvremeno opremljene sobe i sjajnu kuhinju osvojit će vas vrhunskim wellness centrom i svemirskom staklenom kupolom, gdje ćete uživati u aromaterapeutskim kupkama i inovativnim tretmanima, doslovno pod vedrim nebom i suncem ili mjesecom i zvijezdama – što vam je draže.

U Termalnom Centru, jednom od najatraktivnijih u Sloveniji, nalazi se bazen s valovima, tri whirlpoola iznad bazena, Kneippov kutak, dječji vodeni park, rekreacijski masažni bazen, brza rijeka i tobogan. Vani su i rekreacijski plivački i dječji bazeni, mali vodeni tobogan i vanjski tobogan te termalni bazen koji je povezan s unutarnjim. Točno na ušću rijeke Savinje i Rečice smješten je masažni bazen u obliku kristala, koji gostima nudi suživot s prirodom u zagrljaju termalnog vodenog svijeta.

Wellness Spa Centar iznimnog ambijenta uz jedinstvenu kombinaciju tradicije, iskustva i najmodernijih spa rituala nudi ljekovite masaže i tretmane poput onih s pivom i medom te bogati fitness program i sportske aktivnosti.

A posebna lipanjska ponuda uistinu će vas oduševiti. Naime, samo jedna osoba plaća svoj boravak, druga putuje besplatno, uz besplatan boravak djece do 5 godina. I to nije sve!

Od 30. svibnja do 3. lipnja i 21. lipnja do 26. lipnja jedno dijete do deset godina također putuje gratis.

Vidimo se u lipnju u Laškom!