Početna Festivali Nešto novo i osvježavajuće: SCool Fest 17. i 18. travnja

Nešto novo i osvježavajuće: SCool Fest 17. i 18. travnja

1100
0
SCool Fest

Studentski centar krajem tjedna otvara svoja vrata najvećem domaćem studentskom festivalu. SCool Fest održat će se 17. i 18. travnja u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, a osnovna želja je zagrebačkoj publici ponuditi nešto novo i osvježavajuće te studentsku publiku vratiti u “okrilje” SC-a.

Ako ste se nakon duge zime zaželjeli poštenog izlaska i plesa do ranih jutarnjih sati među mnoštvom ljudi, onda svakako nećete propustiti prvi po redu SCool Fest – tvrde organizatori

Na ukupno četiri pozornice, različite stilom, zagrebačku publiku zapalit će Zabranjeno pušenje, Gustafi, Kuzma&Shaka Zulu, M.O.R.T., DJ Aldo Moro, DJ Matroda, DJ Z’Spin, DJ Robert MKC, TS Zlatni zvuci, TS Gospodari tambura, Mnogi Drugi, S3ngs, Perle i mnogi drugi. Dvodnevni glazbeni festival odvijat će se na vanjskoj pozornici koja će biti smještena na parkiralištu SC-a, dok će se unutarnje tri pozornice nalaziti u prizemlju i na prvom katu.

“Želja nam je bila vrata Studentskog centra otvoriti onima kojima i trebaju biti otvorena – studentima te izmijeniti dugogodišnju percepciju o SC-u kao mjestu gdje se podižu studentski ugovori i ide u menzu. Organizacijom festivala s velikim brojem izvođača i namijenjenim za nekoliko tisuća ljudi na dobrom smo putu da to i uspijemo” – Petar Labrović, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon Sveučilišne brucošijade koju je u listopadu pohodilo čak 5.000 ljudi, SCool Fest nastavak je niza aktivnosti koje će se odvijati u okviru Studentskog centra, a u pripremi su i mnoga druga zabavna, kulturna i obrazovna događanja.

Jednodnevne i dvodnevne karte po cijeni od 40 i 70 kuna možete nabaviti u sustavu ulaznica Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa (Tisak Media centri, Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records) te od 7. travnja u Studentskom centru u Savskoj.