Početna Izbor Neodoljiv asortiman za osjećaj lakoće i slobode

Neodoljiv asortiman za osjećaj lakoće i slobode

137
0

Nakon ”zatvorenog” proljeća, tijekom kojeg se život svodio na ‘stay @ home’ modne kombinacije, došlo je vrijeme da sve nadoknadimo u mjesecima koji su pred nama. Hoodie-ce, jakne i trenirke ostale su i dalje u lockdown-u, s njima i zatvorene cipele, proljetne čizme i tenisice, dok su japanke, sandale i natikače, zajedno s nama, ugledale sunce.

Skechers
Skechers

Za duge i tople dane nesumnjivo će najbolje poslužiti Skechers asortiman, s mnoštvom modela koji su već na glasu po svojoj neponovljivoj udobnosti. Spoj stila i udobnosti bez premca u svijetu lifestyle-a osigurao je Skechersu  status najpoželjnijeg branda, a najbolji izbor modela iz sezone u sezonu nudi se u ShoeBeDo i Skechers store dućanima.

A kada poželimo imati i drugi i treći (…) par, u ShoeBeDo-u se može naći i super izbor natikača i japanki Pepe Jeansa, Replaya, Havaianasa, Reefa ili Crocsa. Za sve one koji su se u lockdown-u još više prebacili na online, tu je samo klik udaljeni www.shoebedo.com webshop, zahvaljujući kojem ćemo sačuvati za sebe svaku sekundu sunca i ljeta, kupovati sigurno i lako pronaći svoj izbor ljetnog mixa

Skechers
Skechers