Početna Moj Zagreb Novosti Nazovite i poslušajte ”Duh priču”

Nazovite i poslušajte ”Duh priču”

0

Foto: ShutterstockHumanitarna udruga Dječja udruga hrabrost moli za pomoć u prikupljanju sredstava za potrebe aktivnosti Udruge.

Naime, udruga D.U.H. je uspjela dobiti broj telefona putem kojega će do kraja lipnja prikupljati sredstva, kako bi uspjela i sljedeće godine povesti djecu s teškoćama u razvoju i mlade s invaliditetom na 11. nezaboravno hodočašće u Lourdes.

Ove godine, na 10. jubilarno putovanje uspjeli su prikupiti sredstva i povesti 26 mladih ljudi s teškoćama u razvoju. Udruga DUH je neprofitna, nevladina udruga, financirana isključivo od donacija, a članica je britanske i irske asocijacije (HCPT i IHCPT – (Irish) Hendikep Children Pilgrim Trust), te se u svom radu vodi njihovim pravilima i statutom zbog maksimalne sigurnosti djece i volontera, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete društvenog života djece i mladih s invaliditetom, koji su korisnici ustanova tj. centara za odgoj i obrazovanje (Goljak, Gornje Prekrižje, Centar Dubrava i OŠ Nad Lipom).

Svi zainteresirani, mekog srca, koji mogu odvojiti nekoliko kuna, mogu jednim pozivom doprinijeti radu ove udruge i usrećiti djecu s teškoćama u razvoju.

”Budi dobar DUH i s jednom svojom iskrom napravi plamen dječje radosti!

NAZOVI 060 650 500 I POSLUŠAJ DUH PRIČU (fiks. 6,99 kn/min, mob. 8,41 kn/min)

Omogućite djeci s teškoćama u razvoju i mladima s invaliditetom da dožive predivno iskustvo hodočašća u Lourdes!”, stoji u priopćenju.

Više o Dječjoj udruzi hrabrost saznajte na www.duh.hr