Početna Izbor Nastup Nine Badrić, Ivane Kovač, Slavonskih Lola i Alena Nižetića upotpunit će...

Nastup Nine Badrić, Ivane Kovač, Slavonskih Lola i Alena Nižetića upotpunit će Mišin koncert u zagrebačkoj Areni

277
0

Koncert Miše Kovača u zagrebačkoj Areni imena „Samo nas nebo rastavit može“ postao je još spektakularniji. Premda je nastup „Prvog brka estrade“, kako Mišu mnogi od milja zovu, senzacija i doživljaj sam po sebi, Mišo i organizatori su se potrudili adekvatno zagrijati publiku za nastup popularnog Šibenčana i tako učiniti listopadsku subotnju večer spektakularnom.

Brojni hrvatski glazbenici i Mišini prijatelji pridružit će se velikom koncertnom spektaklu u zagrebačkoj Areni, 26.10., te tako postati sudionici i pokretači neopisive atmosfere kakva se samo može pronaći na Mišinim koncertima.

Nina Badrić, Ivana Kovač, Slavonske Lole i Alen Nižetić uveličat će Mišin koncert u zagrebačkoj Areni, a ulaznica je ostalo još jako malo.

Tijekom svoje karijere Mišo je napunio zagrebačku Arenu već dva puta, prodao više od dvadeset milijuna ploča te je dobitnik brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Karizma koja osvaja i hipnotizira na prvu samo je jedan od razloga zašto Mišo ima vojsku svojih fanova iz svih zemalja bivše države. Za nastupe Miše Kovača, uvijek poznate po snažnim emocijama koje iznjedre i neopisive sienergije šibenske ikone i publike, ne treba nagovor. S obzirom na sve navedeno, a i doživljeno, sigurni smo kako je ovo jedan od koncerata na koji je zagrebačka publika čekala već neko vrijeme, tako da ne čudi veliki interes koji vlada za ulaznice i sam koncert.

Karte za koncert koji ne smijete propustiti još uvijek možete pronaći u prodaji putem sustava Eventim. Više informacija kao i online kupnja moguća je na linku: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/miso-kovac-i-prijatelji-zagreb-arena-522469/event.html