Početna ZG vodič Događaji Najbolji animirani film svih vremena i dobitnik Oscara “Snježno kraljevstvo” dio spektakla...

Najbolji animirani film svih vremena i dobitnik Oscara “Snježno kraljevstvo” dio spektakla “Disney on Ice”

884
0

Disney on Ice (1)Još manje od mjesec dana ostalo je do blistave i očaravajuće revije Disney kraljevstva koja nam od 5. do 7. prosinca stiže u zagrebačku Arenu. No, prava ledena poslastica za sve male i velike ljubitelje Disneya bit će zasigurno avanture iz najboljeg animiranog filma svih vremena “Snježnog kraljevstva” koji je svojim neočekivanim zapletima oduševio klince i klinceze diljem svijeta.

Mistična bića iz filma koji je ujedno i dobitnik američke filmske nagrade Oscar dočarat će vrijednosti ljubavi i prijateljstva te otjerati vječnu zimu iz cijelog kraljevstva i srca njegovog stanovništva.

Publika će imati priliku popeti se na North Mountains (Sjeverne Planine) s beskrajno smiješnim snjegovićem Olafom, snažnim gorštakom Kristoffom i njegovim vjernim sobom Svenom dok pomažu sestrama u priči punoj akcije, avanture, magije i nezaboravnih likova. Poznata glumica Sementa Rajhard glasovno će utjelovit lik princeze Anne, neustrašive i pozitivne pustolovke koja kreće u potragu za svojom sestrom Elsom, Snježnom kraljicom kojoj glas posuđuje Kristina Krepela, snjegoviću Olafu Ronald Žlabur, a Kristoffu Andrej Dojkić. Avanture Anne, Kristoffa i snjegovića Olafa ispričat će se na jedinstven način čime će glavni likovi pokušati ostvariti barem dio snova cijele obitelji.

Ostalim omiljenim Disney likovima glasove su, također, posudili brojni poznati; Mila Elegović, Žarko Potočnjak, Pero Juričić, Hrvoje Klobučar, Đani Stipaničev, Dražen Šivak, Ivan Glowatsky, Renata Sabljak, Zoran Pribičević te brojni drugi.

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr za internet prodaju od 27.09.2014.

Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290 kuna.

Glazbeno- scenski spektakl, Festival ledene čarolije, djelo je Feld Entertainmenta, svjetskog lidera u produkciji i prezentiranju gostujućih predstava uživo mališanima u više od 70 zemalja na 6 kontinenata. Nesvakidašnji talenti, okupljeni su na jednom mjestu uz pomoć sestara producentica, Nicole Feld i Juliette Feld.