Početna Lifestyle Najbolje hrvatske tajnice dolaze iz Lidla, SP Sistema i Grada Zagreba

Najbolje hrvatske tajnice dolaze iz Lidla, SP Sistema i Grada Zagreba

1722
0

Časopis Poslovni savjetnik, u suradnji s tvrtkom Heraklea, sedmu godinu zaredom organizirao je tradicionalnu nacionalnu konferenciju poslovnih tajnika/ica, voditelja/ica ureda i administrativnih djelatnika.

Kao i proteklih godina, svečanost dodjele nagrada “NajTajnica.hr 2015.” održala se u zagrebačkom kongresnom centru Antunović, a nagrađivale su se najbolje tajnice iz tri kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije.

Najbolje hrvatske tajnice
Ivana Baldi, Nevenka Vukmanić Brenko, Danijela Arbutina Bezbradica

Najbolje hrvatske tajnice

U kategoriji malih i srednjih tvrtki najboljom tajnicom u Hrvatskoj proglašena je Danijela Arbutina Bezbradica iz tvrtke SP Sistemi, u kategoriji velikih tvrtki najbolja je Ivana Baldi iz tvrtke Lidl-a, dok je u kategoriji javnih institucija nagradu dobila Nevenka Vukmanić Brenko iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba.

Nagrada je za mene došla potpuno neočekivano i smatram ju velikim priznanjem za svoj trud i rad koji sam uložila, premda smatram da uvijek ima prostora za odraditi iste stvari još puno bolje – Danijela Arbutina Bezbradica, SP Sistemi d.o.o.

Posjetitelje su i ove godine dočekala korisna i zanimljiva predavanja od kojih se izdvajaju predavanja Kamila Antolovića, Ljiljane Buhač, Marka Alerića, Irene Jurjević, Marije Novak Ištok te Vladimira Leutara. Voditeljske uloge i ove godine prihvatio se poznati fitness trener i promicatelj zdravog načina života Mario Valentić.

U ovom poslu uvijek nastojim dati sve od sebe, a s vremenom provedenom na radnom mjestu uči se kako se snaći u novim situacijama. Nagrada mi znači puno i motivira me za daljnji, što bolji rad – Ivana Baldi iz tvrtke Lidl d.o.o. k.d.

Tako su sudionici imali priliku naučiti što im govori sugovornikovo tijelo u interpersonalnoj komunikaciji, kako ovladati tehnikama i stilovima dobrog i lošeg razgovora, kako sastaviti dobro poslovno pismo, kako se koristiti intuicijom u svakodnevnom radu, prepoznati što je glavni preduvjet uspjeha tvrtke te kako zaštiti računalo i mobitel od neovlaštenog korištenja.

Mnogo puta sam pomislila kako bih htjela zapravo nadmašiti samu sebe. Ja volim svoj posao i dok ga ne odradim, ja ne idem kući. Dobivanje ove nagrade je za mene nešto posebno. Značajan je pokazatelj da je posao kojega radim dobro odrađen i daje mi krila da i u buduće nastavim s takvim radom – Nevenka Vukmanić Brenko, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Video clipove najboljih hrvatskih tajnica možete pogledati na sljedećim linkovima:

Danijela Arbutina Bezbradica

Ivana Baldi

Nevenka Vukmanić Brenko