Početna Vijesti Business Nagrađuju se studenti s najuspješnijim idejama za povećanje zadovoljstva klijenata

Nagrađuju se studenti s najuspješnijim idejama za povećanje zadovoljstva klijenata

Foto: ThinkstockIntesa Sanpaolo Card i Privredna banka Zagreb ove godine zajednički nagrađuju studente s najuspješnijim idejama za povećanje zadovoljstva klijenata.

Intesa Sanpaolo Card, tvrtka za međunarodno kartično poslovanje u vlasništvu talijanske bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, i Privredna banka Zagreb, članica Grupe Intesa Sanpaolo,  po treći put organiziraju godišnji studentski natječaj „Customer Satisfaction University Award“ – natjecanje u izradi projekata iz područja upravljanja zadovoljstvom klijenata. Cilj ovog projekta je omogućiti studentima da stečeno teorijsko znanje primijene u izradi projekta na konkretnu temu, stavljajući se u stvarnu poslovnu situaciju u području upravljanja zadovoljstvom klijenata. Na Customer Satisfaction University Award natjecanje, od 7. travnja do 4. svibnja mogu se prijaviti studenti četrnaest hrvatskih fakulteta i visokih škola.

Pravo prijave imaju studenti ekonomskih i tehničkih (elektrotehnika i računarstvo) fakulteta: Američkog koledža za menadžment i tehnologiju u Dubrovniku, Odjela za elektrotehniku i računarstvo i Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Elektrotehničkog fakulteta Osijek, Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Tehničkog fakulteta Rijeka, Ekonomskog fakulteta Split, Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Split, Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Ekonomskog fakulteta  u Zagrebu,  Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, Veleučilišta VERN’ Zagreb, Visoke poslovne škole Libertas s pravom javnosti Zagreb i Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Nakon selekcije prijava, odabranih 12 studenata proći će radionicu nakon koje, u 6 timova i uz pomoć dodijeljenog im mentora, izrađuju projektni zadatak na jednu zadanu temu.

Članovi pobjedničkog tima  bit će nagrađeni  novčanom nagradom te mogućnošću stažiranja u Milanu, u trajanju od 3 mjeseca. Voditelj pobjedničkog tima predstavljat će Hrvatsku u društvu pobjednika ostalih stranih banaka Intesa Sanpaolo Grupe (iz Mađarske, Slovačke, Srbije, Albanije i Egipta).

Natječaj je namijenjen redovnim studentima 3., 4. i 5. godine studija na navedenim fakultetima. Detaljna pravila i uvjeti dostupni su na  web stranicama Intesa Sanpaolo Card-a (intesasanpaolocard.com), PBZ-a (student.pbz.hr)  te na  facebook stranici projekta (facebook.com/Intesa.Sanpaolo.Card.University.Award).

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here