Početna Novosti Na Jarunu najveća borba vodenim balonima ikada u Hrvatskoj

Na Jarunu najveća borba vodenim balonima ikada u Hrvatskoj

1904
0

Zagrebački Jarun u utorak, 2. lipnja, postat će mjesto odvijanja Water Balloon Challengea – najveće bitke vodenih balona ikada održane u Hrvatskoj. Sve zainteresirane sudionike ovog jedinstvenog događaja dočekat će 100.000 balona napunjenih vodom spremnih za nezaboravnu zabavu.

Zapadna obala Jaruna u utorak će postati pozornica najvećeg proljetnog tuluma koji će, uz bitku vodenim balonima, okupljenima ponuditi bogat glazbeni program na dvije pozornice.

Ivan Zak, Ivana Banfić, neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva te brojni drugi izvođači bit će zaduženi za stvaranje nezaboravne atmosfere do dugo u noć. Početak vodene bitke očekuje nas u 16 sati, a sudjelovanje je potpuno besplatno za sve zainteresirane građane.

Water Balloon Challenge još je jedan u nizu događaja koji se odvijaju u sklopu “ZAG-RI-javanja” za Europske sveučilišne igre koje će se 2016. godine održati u Zagrebu i Rijeci. Ovogodišnji Water Balloon Challenge predstavlja i posebnu pripremu za iduću godinu kada će se, za vrijeme trajanja Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016., pokušati srušiti svjetski rekord.

Dođite na Jarun, sudjelujte u najvećoj bitki vodenim balonima i zabavite se uz vaše najdraže izvođače na najluđem tulumu u gradu! Trajanje programa predviđeno je do 2h ujutro. Sve o Water Balloon Challengeu pratite na www.wbc.hr i SLUŽBENOJ FACEBOOK STRANICI.

Najveća borba vodenim balonima ikada