Početna Vijesti Business MojPosao ima rješenje za one koji traže posao

MojPosao ima rješenje za one koji traže posao

93
0

Zdravstvena ustanova Ljekarne Švaljek ljekarnički je lanac s tradicijom dužom od 20 godina. Osnovana je 1997. godine, a čini je 17 jedinica i više od 80 vrijednih zaposlenika, a sada su u potrazi za Farmaceutskim tehničarom (m/ž). Potrebno je imati položen stručni ispit, a nude ugodnu radnu atmosferu i poticajna primanja, radne procese prema ISO standardu, kontinuirano stručno usavršavanje, kao i mogućnost razvoja osobnih kompetencija djelatnika preko vanjskih edukacija i u Edukacijskom centru ustanove. Ako si se preopznao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 31. kolovoza.

Hotel Calypso posluje od 1985. godine. Poznati su po pripremi i kvaliteti toplih obroka koje svježe pripremaju na dnevnoj bazi, a koji se uglavnom poslužuju na samoposlužnoj liniji. Kod njih se održavaju razna događanja, svadbe, krstitke, prve pričesti, rođendani te razne druge manifestacije. Pružaju sigurno radno mjesto i odlične radne uvjete za svoje djelatnike, a sada traže Konobara (m/ž). Nude topli obrok, mogućnost dodatnog osposobljavanja i usavršavanja te mogućnost dodatne zarade. Svoj životopis im možeš poslati do 30. kolovoza.

Kompanija OMNI-PRO je specijalizirana za razvoj i implementaciju automatiziranih skladišno-logističkih rješenja. To uključuje automatizirana visokoregalna skladišta za palete i kutije, kompaktna automatizirana skladišta tipa MODULA, tranportni konvejer sistemi, WMS / ERP softver aktivnosti i drugo. Trenuto traže Montera / servisera (m/ž). Potrebno je imati znanje iz područja elektrotehnike i/ili mehatronike te spremnost na terenski rad u inozemstvu (uglavnom susjedne zemlje). Ako t eovaj oglas privukao, javiti im se možeš do 1. rujna.

VARIONICA CRAFT BREWERY je craft pivovara koju čini ekipa entuzijasta i profesionalaca. Okupljeni oko misije stvaranja vrhunskih i kreativnih craft piva te suradnje s kolegama iz gastro svijeta stalno tragaju za novim i zanimljivim okusima. Ako te zanima proizvodnja i varenje piva, kontrola kvalitete proizvodnog procesa i finalnog proizvoda te razvoj recepata, pozicija Tehnolog – assistant brewer (m/ž) je baš za tebe. Na ovaj oglas se možeš javiti najkasnije do 1. rujna.

Kordek d.o.o. traži Automehaničara (m/ž). Opis posla uključuje rad u servisnoj radionici, održavanje i popravak motornih vozila te dijagnoze. Potrebno je biti KV/SSS automehaničar, a radno iskustvo je prednost. Nude stalni radni odnos, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 8. rujna.

Tvrtka Pro-Monting d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu i dugogodišnjom tradicijom danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Tvrtka je članica grupacije sa središnjicom poslovanja u sklopu PRO Monting GmbH. S velikim brojem projekata u inozemstvu, tvrtka se ističe uspješnim poslovanjem i rastom čime je zaslužila bonitetnu ocjenu A+ kao pouzdan poslovni partner za kvalitetnu suradnju. Pro-Monting će nastaviti djelovati kao atraktivno poduzeće za rad i s primarnim naglaskom na daljnji razvoj u svim segmentima poslovanja. A sada vas pozivaju da im se pridružite na nekoj od sljedećih otvorenih radnih pozicija: Monter ventilacijskih sustava (m/ž), Električar / Serviser (m/ž), Zavarivač (m/ž), Monter ventilacijskih sustava (m/ž), Električar / Serviser (m/ž), Električar / Serviser (m/ž), Zavarivač (m/ž). Više informacija te uvjete i pogodnosti pronađite na linku.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.