Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

152
0

Podravska banka je organizacija koja zapošljava motivirane ljude koji sa svojim kvalitetama stvaraju dinamično radno okruženje, preuzimaju odgovornost za postignute rezultate te su temelj sadašnjih i budućih uspjeha POBA-e. U Podravskoj banci potiču timski rad i profesionalizam te su otvoreni za nove ideje. Banku karakterizira visok stupanj inovativnosti, a trenutno traže kandidata koji bi se pridružio njihovom timu. Iskoristi priliku i prijavi se na natječaj za Kreditnog analitičara (m/ž) koji je aktivan do 1. srpnja.

ABECEDA ZAŠTITE d.o.o. traži Voditelj odjela tehničkih ispitivanja i analize (m/ž). Visoki standardi kojih se s ponosom pridržavaju postavilo ih je u poziciju jedne od vodećih tvrtki koje se bave pružanjem usluga tehničkih ispitivanja i analize odnosno djelatnošću Zaštite na radu, Zaštite od požara, Zaštite okoliša, Ispitivanjem strojeva, uređaja, radne opreme i instalacija u EX izvedbi itd. Ako si završio Fakultet strojarstva i brodogradnje, smjer Strojarstvo i imaš položene potrebne stručne ispite, ovo je posao za tebe. Nude službeni automobil na korištenje 24/7 te plaću od 10 000 do 14 000 kuna. Na ovaj oglas možeš se javiti do 3. srpnja.

SVEA Ekonomi d.o.o. je osnovana 2013. u Hrvatskoj i članica je SVEA Ekonomi Group koja je prisutna u većini država Europe. Visoki standardi poslovanja, kvaliteta usluga i brzi razvoj omogućavaju izvrsne rezultate te prisutnost među vodećim tvrtkama koje se bave naplatom potraživanja u regiji, a trenutno traže više izvršitelja za poziciju Agent u pozivnom centru (m/ž).  Posao uključuje telefonsku i pismenu komunikaciju s klijentima, dogovaranje otplate dugovanja i slično. Potrebno je imati srednju stručnu spremu, a svoj životopis im možeš poslati do 3. srpnja.

ALSO Croatia d.o.o. dio je ALSO Holding AG (Emmen, Švicarska). Zastupljeni su u 23 europske zemlje i ostvaruje ukupnu neto prodaju od oko 10,7 milijardi eura s oko 4000 zaposlenika u 2019. godini. Atraktivni radni sadržaji, participativno upravljanje osobljem zasnovano na samoodgovornosti i vrlo dobre razvojne mogućnosti su ono za što se ALSO Grupa zalaže. Pridruži se sjajnom timu profesionalaca u njihovom hrvatskom uredu u Zagrebu na poziciji Azure Cloud Sales Specialist (m/ž). Uvjete i pogodnosti provjerite na oglasu koji je aktivan do 30. lipnja.

Omega software d.o.o. etablirana je IT tvrtka i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja koja se već 19 godina bavi razvojem cjelovitih poslovnih ICT rješenja i proizvoda temeljenih na vlastitim inovativnim razvojnim platformama, od kojih su najpoznatiji Rhetos, open source platforma za razvoj poslovnih aplikacija i MetaComplete, platforma za upravljanje informacijama. Trenutno njihov tim broji preko 120 stručnjaka iz raznih područja. Iz godine u godinu povećavaju obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta žele svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima, a trenutno su u potrazi za BizTalk razvojnim inženjerom (m/ž). Ako želiš raditi na rješenjima koja obrađuju milijune transakcija, koje će koristiti stotine tisuća korisnika, na koje ćeš biti ponosni, svoj CV im možeš poslati najkasnije do 1. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.