Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu...

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu i okolici

58
0

Specijalni ambalažni program d.o.o., tvornica kartonske ambalaže, radi povećanja obujma poslovanja raspisuje natječaj za radno mjesto Skladištar / dostavljač (m/ž). Opis posla uključuje pripremu i kontrolu pošiljaka za otpremu, utovar i istovar robe – provjera otpremnica i narudžbenica te dostavu robe kupcima. Prednost imaju osobe koje su položile ispit za rukovanje viličarom te C kategoriju vozačke dozvole. Mjesto rada je Zaprešić, a dostave su na području Zagrebačke županije. Na ovaj oglas prijaviti se možeš najkasnije do 14. srpnja.

Jedan od vodećih proizvođača u kemijskoj industriji u regiji, SCOTT BADER d.o.o., u vlasništvu istoimene Grupacije sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu (UK) trenutno traži Operatera u proizvodnji umjetnih smola (m/ž). Potrebno je imati srednju stručnu spremu, a prednost imaju kemijski tehničari (ili sličan tehnički profil) i radno iskustvo u proizvodnji. Ovaj oglas za rad u Zagrebu aktivan je do 21. srpnja.

Ako imaš volje za rad i učenje, imaš srednju stručnu spremu i želiš raditi u odličnoj atmosferi sa super uvjetima, možda je ovo oglas za tebe. GT GIGAVAT d.o.o. traži Elektroinstalatera majstora / pomoćnog elektroinstalatera (m/ž) jake i slabe struje. Traže zaposlenika s osnovnim znanjima u elektro struci, koji će raditi uz pravog majstora i svakodnevno učiti. Djelatnost firme je izvođenje elektroinstalacija, projektiranje i građenje građevina te stručni nadzor građenja, stručni poslovi prostornog uređenja te djelatnost upravljanja projektom gradnje. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš do 14. srpnja.

Simpak usluge d.o.o. traže osobu za rad i vođenje skladišta – zaprimanje i otpremanje robe. Potrebno je imati  KV ili srednju stručnu spremu te položen ispit za viličara i poznavanje rada na računalu. Nude stalni radni odnos u Zagrebu, a svoj životopis za poziciju Skladištar (m/ž) im možeš poslati najkasnije do 21. srpnja.

Plinka-Puh se bavi dostavom plina i imaju razgranatu mrežu benzinskih i autoplin postaja po cijeloj Hrvatskoj, a zbog proširenja obujma poslovanja traže Računovodstvenog referenta (m/ž). Potrebno je imati najmanje 2 godine iskustva na istim poslovima, biti odgovoran i precizan u radu, samostalan, ali i sklon timskom radu, poznavanje Synesisa je prednost, ali nije uvjet. Nude stimulativna primanja, poticajno i ugodno okruženje i profesionalni razvoj. Ako si se pronašao u ovom oglasu, on je aktivan do 21. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu